Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cătălin Straton: "Sunt la Dinamo, nu mă gândesc nicio clipă la Steaua, vreau să dau totul pentru echipa mea"


Cătălin Straton (30 de ani), portarul lui Dinamo, a explicat cum vede el concurența cu Riccardo Piscitelli, 26 de ani, de ce nu e de acord cu decizia staff-ului tehnic de a fi, momentan, opțiunea secundă la titularizare și ce i-ar răspunde lui Gigi Becali dacă l-ar oferta. 

- Cătălin, ai fost apreciat ca fiind decisiv în calificarea lui Dinamo în semifinalele Cupei României. Crezi că va fi de ajuns ca să ai o șansă mai mare să aperi și-n campionat? 

- Eu îmi doresc acest lucru, dar nu depinde în mod special de mine. Ce a depins de mine, am făcut, am dat totul sută la sută când a fost nevoie de mine. Eu mă antrenez în continuare și vreau să joc cât mai bine, la miuțe, la meciuri. 

- Ți se pare corectă atitudinea lui Dusan Uhrin în ceea ce te privește? De când a venit el la Dinamo, tu ai 3 meciuri în Cupă, unde ai fost mereu lăudat, nicio partidă în Liga 1. 

- Știu că sunt un portar bun și merit să apăr! Este decizia antrenorului, iar eu o respect, ca un jucător profesionist ce sunt. Dar nu înseamnă că sunt și de acord cu ea. 

"Riccardo Piscitelli e un băiat senzațional" 
- Tu cum te înțelegi cu Riccardo Piscitelli? E rivalitate între voi doi. 

- Este un băiat senzațional, discutăm destul de mult despre ce putem îmbunătăți fiecare, pentru că nu suntem perfecți. Fiecare vrea să joace, suntem doi oameni maturi încât să înțelegem că o concurență de genul celei pe care o avem noi nu are rost să strice o relație normală între doi prieteni. Din toată povestea asta, Dinamo iese cel mai câștigată, are doi portari buni care-și doresc enorm să joace și muncesc foarte mult pentru lucrul acesta. 

- Și veți rămâne amândoi la Dinamo, din vară? 

- Vedem până la vară, ce s-o mai întâmpla, nu pot prezice viitorul (face cu ochiul). 


Straton: "Eu vreau să rămân cât mai mult aici" 
- Ce faci dacă te sună Gigi Becali și-ți propune să vii la FCSB, după plecarea lui Bălgrădean la Cluj? 

- Sunt la Dinamo, nu mă gândesc nicio clipă la Steaua, vreau să dau totul pentru echipa mea, ca să rămân cât mai mult la acest club. Dinamoviștii m-au dorit aici, datoria mea este să muncesc și să le răsplătesc încrederea. 

- Dar ți se pare ciudat transferul lui "Pufi" la CFR? 

- Este unul dintre portarii buni ai campionatului. Este normal să fie dorit de cele mai bune formații. Sunt deciziile lui, nu sunt eu în măsură să-mi dau cu părerea. 

- Cum e atmosfera la Dinamo după eșecul uriaș numit play-out, al 3-lea an la rând? 

- Pentru o perioadă a fost destul de dureros să acceptăm că nu vom juca nici acum în play-off. Dar am ajuns la concluzia că nu are rost să ne lamentăm. Avem această ocazie bună de a câștiga Cupa și facem tot posibilul să terminăm pe primul loc în play-out. Cred că dacă am reuși aceste două lucruri, am alina puțin din durerea unui nou sezon în play-out. 

Straton: "Finală cu Steaua, că știu c-o batem din nou" 
- Crezi că se poate mai mult la Dinamo? 

- Dinamo e un club mare, e clar, un club care te îndeamnă la performanță. Sunt sigur că această echipă poate mult mai mult. Cred că Dinamo are nevoie de puțin mai multă liniște, pentru că în momentele-cheie mereu s-a întâmplat ceva și echipa a avut de suferit. Jucătorii au nevoie de liniște pentru a fi mai buni. 

- Pe ce loc termină Dinamo? 

- Dacă vom munci și vom fi umili, sunt sigur că putem încheia pe primul loc din play-out. - Cupa României? - Mi-aș dori să jucăm finala contra Stelei, pentru că știu cât de mult ne poate capacita un astfel de meci. Sunt sigur că am învinge-o din nou!

1 zi distanță
este între zilele de naștere ale celor doi portari dinamoviști, Cătălin fiind pe 9 octombrie, Riccardo pe 10 octombriesursa: www.gsp.ro

Comentarii