Post Top Ad


VIDEO | Diego Fabbrini: "Cu siguranţă mi-aş dori o finală cu FCSB"
Dinamoviştii se pregătesc de confruntarea de pe terenul celor de la Poli Iaşi, programată sâmbătă în cadrule etapei a doua din play-out, însă toate gândurile lor se îndreaptă către parcursul din Cupa României, ultima şansă pentru "câini" de a prinde "viză de Europa" pentru sezonul viitor.Cu un sezon semi-ratat, dinamoviştilor nu le-a mai rămas decât onoarea şi Cupa României. Onoarea trebuie să persiste în play-out şi să se păstreze departe de zona tumultoasă a retrogradării. O horă în care Dinamo Bucureşti nu are ce căuta. Cu toate acestea, superficialitatea şi relaxarea le pot fi fatale. Dincolo de play-out este Cupa României, principalul obiectiv al formaţiei din "Ştefan cel Mare". Calificată în faza semifinală, Dinamo îşi aşteaptă adversarul, care va fi ales dintre Sepsi, Poli Iaşi şi câştigătoarea dintre FCSB şi Hermannstadt.

"Am pierdut primul meci dar mai sunt destule partide din acest play out. Următorul joc este unul important pentru noi, aşa că vom încerca să dăm totul pentru a câştiga. Vom încerca să câştigăm toate jocurile, indiferent ce echipă se află în faţa noastră. (V-a surprins că Iaşiul a învins Craiova în Cupă?) Nu chiar, pentru că orice echipă poate pierde cu oricine. (Ţi-ai dori să joci în finală sau în semifinale cu FCSB?) Da, cu siguranţă. Dacă vrem să câştigăm competiţia, trebuie să jucăm cu oricare echipă. Dacă am înfrunta Steaua ar fi un meci mare atât pentru noi cât şi pentru fani. Avem un obiectiv, să încercăm să câştigăm toate meciurile din play out. Suntem şi în semifinalele Cupei şi vom încerca să cucerim trofeul", a declarat italianul Diego Fabbrini.

Situaţia răspândirii coronavirusului în Italia este una alarmantă. Peninsula reprezintă al treilea cel mai mare focar din lume, cu peste 3.000 de cazuri (107 decese), fiind depăşită doar de China (80.400 / 3000 decese) şi Coreea de Sud (6.000 / 35 decese). Cu toate acestea, Diego Fabbrini nu se arată îngrijorat de familia sa, rămasă în Italia, deoarece nu se alfă în apropierea unei zone în care să existe risc sau cazuri de coronavirus.

"Pentru moment, în zona în care locuiesc familia şi prietenii mei nu este niciun caz", a declarat Fabbrini.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii