Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Marius Niculae: "După coronavirus, va urma o criză uriașă Pentru Dinamo e chiar simplu, că e-n criză de mulți ani, se va adapta ușor!”Marius Niculae (38 de ani) pariază pe Adrian Mihalcea (43 de ani) și face o paralelă cu ceea ce trăim în aceste zile: „După coronavirus, va urma o criză uriașă. Pentru Dinamo e chiar simplu, că e-n criză de mulți ani, se va adapta ușor!”.
- Marius, hai să vorbim măcar un pic despre fotbal, deși pare atât de departe! Ce părere ai despre numirea lui Adrian Mihalcea ca antrenor principal la Dinamo? 
- O decizie înțeleaptă. Adi mi-a fost coleg, e un superbăiat. 

- Nu e de ajuns ca să aibă și succes! Mai ales la Dinamo. 
- Da, doar că el are un caracter super-OK, a stat și pe lângă Contra, a învățat meserie ca lumea în toți acești ani. Dinamo nu e într-o situație bună, dar n-aș dramatiza. Mai ales că vedem ce vremuri trăim. Sunt și lucruri mai rele decât ceea ce se întâmplă la acel club. 

Marius Niculae: „Uhrin cu cine să facă treabă?!” 
- Era momentul schimbării lui Uhrin, era depășit de situație? - Păi, și el cu cine să facă treabă?! Jucătorii buni, ca de obicei, au fost vânduți repede, la prima strigare, cu cine să mergi la luptă? A fost doar o revenire de bun augur, cea a lui Lazăr. Sincer, ca om crescut la Dinamo, nu-mi convine situația, de fapt, mă îngrijorează că nu se vede un proiect serios! OK, înțeleg, un an, doi, de sacrificiu, apoi să te poți lupta la titlu. Ca la coronavirus: stai o săptămână, două, trei, izolat, ca să treacă, apoi ieși afară, la viață. 

- Iei retrogradarea în calcul? - Doamne, ferește! Totuși, având în vedere că în viață orice e posibil, iei în calcul și să ai emoții, deși eu sper că echipa se revitaliza cu Adi.

 - Ce mai e de salvat? 
- Să câștige câteva meciuri în campionat, să obțină ceva liniște, ca să se concentreze pe câștigarea Cupei. Mi-aș dori o finală cu FCSB.

- Ce va fi mai ușor: să-și revină Dinamo sau să scăpăm de coronavirus? 
- Partea umană este mai importantă, acum e vital să supraviețuim. Dinamo e în criză de multă vreme, nu de azi, de ieri. Va fi foarte greu din punct de vedere economic după ce scăpăm de coronavirus. Singurul avantaj pentru Dinamo este că e-n criză de mulți ani, va fi mai ușor să se adapteze, că e obișnuită! Cred că va fi o criză mai mare decât cea mondială din 2008/2009. Ne va afecta pe toți românii, mai ales că suntem importatorul preferat al Europei.

Teamă de coronavirus
 - Cum vezi revenirea românilor acasă? Mă refer la cei plecați în Occident, întorși acum cu pandemia. 
- Nu vreau să dau cu bățul... Vor munci pe mult mai puțini bani decât afară, trebuie să priceapă. Multe firme vor da faliment dacă va mai dura câteva luni coronavirusul. Nu doresc să fac comentarii negative, dar unele afirmații răutăcioase ale oamenilor din Diasporă, cu ocazia alegerilor, i-au înrăit și pe oamenii din țară, contra lor. Știi care e treaba, nu poți arunca noroi în țara unde te-ai născut, apoi să vii acasă și să se uite tot. Nu poți da cu piatra în propria țară cum nu poți să dai în echipa ce ți-a dat o pâine, albă, neagră sau cu semințe. 

- Un mesaj pentru suporteri?
 - Sănătate maximă și ne vedem o perioadă doar pe Skype, pe WhatsApp. Vă pup de la distanță și atât! 

„Întreruperea campionatului e benefică pentru Dinamo, Mihalcea va avea timp să-și pună în aplicare ideile. Deși să vedem când se dă verde și la antrenamente...”

„Este isteria maximă cu coronavirus, deși din alte boli mor mult mai mulți oameni. Grav este că e afectată și economia. Românii să aibă grijă cum trec de spaime și de criza ce va urma!”

Marius Niculae, ex-atacant Dinamo 


sursa: www.gsp.ro

Comentarii