Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Marius Niculae: "După coronavirus, va urma o criză uriașă Pentru Dinamo e chiar simplu, că e-n criză de mulți ani, se va adapta ușor!”Marius Niculae (38 de ani) pariază pe Adrian Mihalcea (43 de ani) și face o paralelă cu ceea ce trăim în aceste zile: „După coronavirus, va urma o criză uriașă. Pentru Dinamo e chiar simplu, că e-n criză de mulți ani, se va adapta ușor!”.
- Marius, hai să vorbim măcar un pic despre fotbal, deși pare atât de departe! Ce părere ai despre numirea lui Adrian Mihalcea ca antrenor principal la Dinamo? 
- O decizie înțeleaptă. Adi mi-a fost coleg, e un superbăiat. 

- Nu e de ajuns ca să aibă și succes! Mai ales la Dinamo. 
- Da, doar că el are un caracter super-OK, a stat și pe lângă Contra, a învățat meserie ca lumea în toți acești ani. Dinamo nu e într-o situație bună, dar n-aș dramatiza. Mai ales că vedem ce vremuri trăim. Sunt și lucruri mai rele decât ceea ce se întâmplă la acel club. 

Marius Niculae: „Uhrin cu cine să facă treabă?!” 
- Era momentul schimbării lui Uhrin, era depășit de situație? - Păi, și el cu cine să facă treabă?! Jucătorii buni, ca de obicei, au fost vânduți repede, la prima strigare, cu cine să mergi la luptă? A fost doar o revenire de bun augur, cea a lui Lazăr. Sincer, ca om crescut la Dinamo, nu-mi convine situația, de fapt, mă îngrijorează că nu se vede un proiect serios! OK, înțeleg, un an, doi, de sacrificiu, apoi să te poți lupta la titlu. Ca la coronavirus: stai o săptămână, două, trei, izolat, ca să treacă, apoi ieși afară, la viață. 

- Iei retrogradarea în calcul? - Doamne, ferește! Totuși, având în vedere că în viață orice e posibil, iei în calcul și să ai emoții, deși eu sper că echipa se revitaliza cu Adi.

 - Ce mai e de salvat? 
- Să câștige câteva meciuri în campionat, să obțină ceva liniște, ca să se concentreze pe câștigarea Cupei. Mi-aș dori o finală cu FCSB.

- Ce va fi mai ușor: să-și revină Dinamo sau să scăpăm de coronavirus? 
- Partea umană este mai importantă, acum e vital să supraviețuim. Dinamo e în criză de multă vreme, nu de azi, de ieri. Va fi foarte greu din punct de vedere economic după ce scăpăm de coronavirus. Singurul avantaj pentru Dinamo este că e-n criză de mulți ani, va fi mai ușor să se adapteze, că e obișnuită! Cred că va fi o criză mai mare decât cea mondială din 2008/2009. Ne va afecta pe toți românii, mai ales că suntem importatorul preferat al Europei.

Teamă de coronavirus
 - Cum vezi revenirea românilor acasă? Mă refer la cei plecați în Occident, întorși acum cu pandemia. 
- Nu vreau să dau cu bățul... Vor munci pe mult mai puțini bani decât afară, trebuie să priceapă. Multe firme vor da faliment dacă va mai dura câteva luni coronavirusul. Nu doresc să fac comentarii negative, dar unele afirmații răutăcioase ale oamenilor din Diasporă, cu ocazia alegerilor, i-au înrăit și pe oamenii din țară, contra lor. Știi care e treaba, nu poți arunca noroi în țara unde te-ai născut, apoi să vii acasă și să se uite tot. Nu poți da cu piatra în propria țară cum nu poți să dai în echipa ce ți-a dat o pâine, albă, neagră sau cu semințe. 

- Un mesaj pentru suporteri?
 - Sănătate maximă și ne vedem o perioadă doar pe Skype, pe WhatsApp. Vă pup de la distanță și atât! 

„Întreruperea campionatului e benefică pentru Dinamo, Mihalcea va avea timp să-și pună în aplicare ideile. Deși să vedem când se dă verde și la antrenamente...”

„Este isteria maximă cu coronavirus, deși din alte boli mor mult mai mulți oameni. Grav este că e afectată și economia. Românii să aibă grijă cum trec de spaime și de criza ce va urma!”

Marius Niculae, ex-atacant Dinamo 


sursa: www.gsp.ro

Comentarii