Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Omul care vrea să cumpere Dinamo, scandal cu evacuări şi poliţie: ”Nu dispune de bani suficienţi”


Patronul şeic, Tahnoon Nimer, omul care ar vrea să cumpere pe Dinamo, a dat ordin să fie evacuat preşedintele executiv. Poliţia a fost chemată la faţa locului. Situaţia de la Charlton Athletic a escaladat normele civilizaţiei.


După aproape şase ani de proteste, dispreţ şi furie faţă de proprietarul Roland Duchatelet, fanii lui Charlton şi-au primit ce au dorit. Un consorţiu din Abu Dhabi, East Street Investments, a ales să cumpere clubul de 114 ani de la omul de afacere belgian. La doi ani de zile după ce a anunţat că-şi doreşte să vândă clubul.

După mai multe dezbateri, trecerea a fost oficializată, la începutul luni ianuarie din acest an, încheiendu-se un capitol din istoria lungă a clubului. Speranţa se întorcea în tabăra celor de la Charlton. După mulţi ani, Charlton se visa din nou în Premier League.

Numele speranţei era Tahnoon Nimer, cel care lucreză în mod direct cu şeicul Saeed Bin Tahnoon al-Nahyan, una dintre cele şase familii conducătoare ale Emiratelor Arabe Unite. C Asta presupunea o putere financiară de invidiat. Existau zvonuri conform cărora preluarea clubului s-ar fi realizat contra sumei de 50 milioane lire sterline. Fostul agent Matt Southall a fost instalat ca preşedinte executiv. Curios, acelaşi om de afaceri a anunţat că vrea să o cumpere şi pe Dinamo.

"Suntem privilegiaţi să preluăm controlul unui astfel de club istoric şi suntem incredibil de emoţionaţi să fim parte a procesului de construcţie a unui nou viitor pentru fanii, staff-ul şi jucătorii echipei Charlton Athletic", declara Matt Southall, noul preşedinte, la vremea respectivă.

Cel care a vrut să cumpere Dinamo a chemat poliţia să-şi dea preşedintele afară
La trei luni de la preluare, Charlton Athletic se întoarce în stadiul de criză din trecut. Între finanţatorul Nimer Taahoon şi Matt Southall relaţiile au devenit treptat din ce în ce mai reci, iar aseară au atins cotele extreme. Matt Southall a fost suspendat din funcţia de preşedinte al celor de la Chartlon Athletic, de acţionarul majoritar al clubului Tahnoon Nimer. Ofiţerul de securitate al clubului, Mick Everett, i-a cerut în mod oficial lui Southall să predea cheile biroului, însă acesta a refuzat să cedeze şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei. 

Totul a început de la reproşurile şeicului, care l-a acuzat pe Southall de faptul că se folosea de banii clubului pentru a-şi finanţa stilul de viaţă. Stătea cu chirie într-un apartament pentru care plătea 12.000 de lire sterline pe lună, dar şi-a cumpărat şi un Range Rover, de aproximativ 100.000 de lire sterline, achiziţionat tot din banii clubului.

Matt Southall a infirmat toate aceste zvonuri, fiind extrem de acid la adresa omului de afaceri sirian: ''Nu a demonstrat că are suficiente fonduri. Nu a investit un ban în club, de la sosire''.

Matt Southall şi-a creat o imagine foarte bună în faţa fanilor, iar patronul Nimer are de dat nişte explicaţii pentru modul în care se desfăşoară activitatea clubului, mai ales după ce a conforirmat tentativa de achiziţionare al clubului Dinamo Bucureşti, unde ar fi vrut să-l instaleze în funcţie pe partenerul său de afaceri, Claudiu Florică. Pentru Nimer, se pare că Dinamo era o alternativă în caz că situaţia de la Charlton nu va mai putea fi ţinută sub control.

Situaţia lui Charlton este una foarte delicată. Echipa a reuşit să aducă patru jucători sub formă de împrumut, în această iarnă, iar în clasament, Charlton este mai aproape ca niciodată de liga a treia . Se pare că situaţia actuală a lui Charlton, era mai groaznică sub Nimer, decât era pe vremea hulitului Duchatelet.

În lunile următoare, Charlton poate trece prin aceeaşi situaţie ca Bury şi echipa să intre în faliment, dacă Nimer nu deschide rubinetul de lichidităţi. Fanii lui Charlton sunt disperaţi şi se pregătesc să ceară explicaţii cât mai recent. Atâta timp cât încă se mai poate salva ceva.

Scrisoarea prin care a anunţat că vrea să cumpere Dinamo
"Suntem incantati sa informam ca Abu Dhabi Business Development este interesat sa achizitioneze FC Dinamo Bucuresti (92,3% din actiunile totale), in concordanta cu strategia noastra de dezvoltare pentru regiune.

Suntem constienti de conditiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului mentionat anterior si suntem pregatiti sa evaluam anul fiscal, precum si sa analizam diligentele legale si comerciale efectuate de reprezentantii nostri. Conform prognonezi noastre, aprobarea interna necesara poate dura aproximativ doua luni. In plus, trebuie sa retineti ca, pentru a inccheia tranzactia, va trebui sa obtineti licenta de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 si asigurarea activitatilor operationale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo sa ramana in Liga 1 sezonul urmator.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achizitionarii clubului Charlton Athletic, echipa din liga secunda a Angliei.

Va rugam, nu ezitati sa il contactati pe domnul Florica pentru informatii", a fost scrisoarea arabilor.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii