Post Top Ad


Dusan Uhrin și-a dat demisia!

Dusan Uhrin jr. (52 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo după înfrângerea „câinilor” cu Poli Iași, scor 0-1.

Tehnicianul s-a gândit serios la demisie în ultimele săptămâni, iar eșecul de sâmbătă seară a fost decisiv. Cehul s-a simțit trădat de jucători și nu mai consideră că poate îmbunătăți jocul „câinilor”.

Uhrin i-a anunțat deja pe conducători că va pleca, despărțirea urmând să devină oficială duminică după-amiază, când echipa va ajunge la București. Șansele ca tehnicianul să se răzgândească sunt nule, având în vedere caracterul consecvent al acestuia.

„Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun jucătorilor cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul” - Uhrin, după Poli Iași - Dinamo 1-0

Apropiați ai lui Uhrin spun că tehnicianul este nemulțumit, întrucât „fiecare e pentru el la Dinamo, jucătorii l-au săpat, toți își văd doar propriile interese”.

Vestiarul nu-l mai suporta!
GSP.RO a scris încă de la începutul lui februarie despre tensiunile de la Dinamo. Jucătorii erau tot mai supărați de comunicarea greoaie cu tehnicianul. „OK, are superstițiile lui, nu schimbă niște jucători din echipă, dar nici nu vorbește cu cei care nu prind primul 11. Este tot mai nervos, țipă, gesticulează, s-a schimbat mult față de toamna trecută. Jucătorii români sunt nemulțumiți de situația de la echipă, mai ales că sunt mult mai slab plătiți spre deosebire de străini”, au comentat apropiații clubului dinamovist.

Prunea a vrut să-l dea afară!
În urmă cu aproape o săptămână, în „Ștefan cel Mare” a avut loc o ședință fulger la miezul nopții. Prunea l-a sunat pe Uhrin după miezul nopții și i-a transmis antrenorului că ar fi bine să plece, pentru că echipa nu merge! Prunea a considerat că acest șoc ar trezi jucătorii. Negoiță l-a susținut însă pe ceh, astfel că tehnicianul și-a păstrat postul.

9 victorii
a obținut Dinamo cu Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1

Mihalcea și Croitoru, antrenorii doriți de Ionuț Negoiță
Adi Mihalcea, liber de contract, și Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, sunt numele de pe lista scurtă a finanțatorului Ionuț Negoiță.

Dacă Mihalcea pare o opțiune la îndemână, Croitoru este o variantă imposibilă. Antrenorul care i-a calificat pe moldoveni în premieră în play-off este foarte apropiat de proiectul din Botoșani și sunt mici șansele ca acesta să accepte oferta lui Dinamo.
sursa: www.gsp.ro

Comentarii