Post Top Ad


Mihalcea și-a chemat jucătorii la Săftica în plină pandemie de COVID-19Liga 1 a fost întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19. Toate cluburile și-au anulat antrenamentele, dar noul antrenor de la Dinamo nu ține cont de reguli. Adrian Mihalcea și-a chemat jucătorii la baza de la Săftica chiar dacă în România e stare de urgență.

Mihalcea a sunat adunarea pe 19 martie, când, conform gazetei, și-a chemat jucătorii la baza de la Săftica, deși FRF a înaintat varianta ca antrenamentele să fie reluate pe 16 aprilie, iar sezonul să se reia la jumătatea lui mai.

Noul antrenor al ”câinilor” le-a transmis jucătorilor săi să vină la bază pe 19 martie, de la ora 11:00, cu mașinile personale. Mihalcea îi va anunța mâiine programul până la reluarea campionatului.

Variantele pentru reluarea Ligii 1
Campionatul este suspendat pe durata stării de urgență, iar FRF. Liga 1 s-ar putea relua pe 16 mai, sau pe 13 iunie, caz în care meciurile rămase s-ar disputa într-o singură manșă.

Competiţiile fotbalistice din România, întrerupte iniţial până la 31 martie, au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

Aceasta a fost decretată la 16 martie de preşedintele Klaus Iohannis pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a pandemiei de coronavirus.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii