Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






VIDEO | Atenţie, vorbeşte eroul lui Dinamo din Liga Campionilor







Saeid Heidaridad este, fără doar şi poate, eroul lui Dinamo din "dubla" cu Sporting Lisabona. Paradele senzaţionale ale iranianului au făcut ca Dinamo să scrie istorie şi să se califice în optimile de finală din Liga Campionilor, acolo unde va juca împotriva lui PSG.


"Nu am fost doar eu. Salvez împreună cu apărătorii mei. Este treaba mea să ajut echipa. Handbalul nu este individual. Ei se apără pentru mine, îmi creează o situaţie în care eu să parez mingea", a fost declaraţia modestă a portarului după victoria, 26-24.

Aflat deja de sezoane bune la Dinamo, Heidaridad este absolut îndrăgostit de galeria lui Dinamo, care este alături de echipă la fiecare meci: "Sunt tot timpul incredibili. Ne susţin tot timpul, chiar şi în deplasare, în ţări străine, când avem meci. Ei sunt puterea nostră şi eu îi iubesc". 

"În handbal e posibil orice. Noi suntem jucători, la fel ca ei. Nu ne este teamă de nimeni şi vom juca. Normal, toată lumea o ştie pe PSG, e una dintre cele mai bune echipe din Europa. Dar mergem acolo să jucăm handbal şi vom câştiga. Avem o atmosferă foarte bună în echipă, suntem ca o familie şi ne iubim. Nu avem nicio problemă între noi, totul este bine şi sper să se păstreze această echipă.... nu Dinamo, cei de la Federaţie", a mai spus portarul. 

"Avem un grup nebun şi acesta este unul dintre secrete. Suntem o familie mare, o familie unită şi sunt foarte mândru să joc alături de ei, să joc în această echipă", a mai spus şi Mamdouh Shebib. 






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii