Post Top Ad


VIDEO | Gavriloaia: "Este posibil să mergem şi mai sus, dar pentru mine este momentan vârful de performanţă"

Handbaliştii lui Dinamo şi-au luat revanşa după ce, în sezonul trecut, au cedat ambele manşe din baraj cu Sporting, la doar un gol diferenţă (31-32 şi 26-27), ratând faza optimilor de finală în Liga Campionilor.

În optimile de finală a mai ajuns HCM Constanţa, în sezonul 2009-2010, însă formatul competiţiei era altul în acea perioadă, cu calificare direct din faza grupelor, fără baraj.

În sezonul 2019-2020, Dinamo este a patra echipă românească ce trece de grupe în cupele europene, după cele feminine SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti (sferturile Ligii Campionilor) şi Gloria Bistriţa (sferturile Cupei EHF).

„E un sentiment de împlinire a unei cariere întregi din punctul meu de vedere. Este posibil să mergem şi mai sus, dar pentru mine este momentan vârful de performanţă la care am ajuns şi mă bucur de momentul ăsta. Sper să nu mă opresc aici, eu şi colegii mei. 

Ne bucurăm foarte mult de momentul ăsta, pentr mulţi dintre noi este un vârf al performanţei. 

De la început, vorbind între noi, am concis că ne aşteaptă un meci cu adrenalina la maxim, cu nervii întinşi la maxim. Am simţit asta de după-amiază, când am avut o şedinţă. Toţi tremuram, eram nerăbdători să începem odată. Lucrul ăsta s-a văzut şi în teren.

Cu siguranţă şi ei au avut aceeaşi stare şi asta s-a transpus în teren printr-un meci destul de bărbătesc. Nu cu durităţi, dar bărbătesc, cum e normal pentru handbalul modern”, a declarat Răzvan Gavriloaia la finalul meciului Dinamo - Sporting, scor 26-24.sursa: www.telekomsport.ro
Comentarii