Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Aleix Garcia, primele impresii despre fotbalul românesc

 

Aleix Garcia, primele impresii despre fotbalul românesc


Aleix Garcia a debutat în tricoul lui Dinamo în partida derby cu Universitatea Craiova. Spaniolul a vorbit după meci despre prima impresie despre fotbalul de la noi, dar şi despre alte aspecte importanteLa chiar prima sa apariţie în tricoul "câinilor", Aleix Garcia, vedeta campaniei de transferuri a lui Dinamo, a lăsat clar impresia că sportul rege nu îi este deloc străin.


Fostul fotbalist de la Manchester City a explicat după meci, care a fost prima sa impresie după contactul cu fotbalul din România:


Cum a fost primul tău meci aici, în România?

Rău, pentru că nu am ajutat echipa să câştige. Sunt mulţumit cu felul în care am jucat, dar trebuie să fac mai mult, pentru că echipa a jucat bine azi. Craiova nu şi-a creat nimic, în afara penalty-ului şi am văzut la vestiare că nu a fost penalty.


Cum eşti, din punct de vedere fizic?

Bine. Sunt aici de două săptămâni, bineînţeles că nu sunt 100%, dar poate voi fi într-o săptămână sau două.


Ştii că sunt multe aşteptări de la tine.

Da, bineînţeles. Sunt bucuros pentru asta. Normal că am venit aici ca să încerc să dau tot ce am mai bun şi voi încerca asta în fiecare meci. Voi încerca să le arăt oamenilor ce jucător sunt, dar şi pentru mine voi încerca să joc cât pot de bine.


Care sunt impresiile despre nivelul fotbalului de aici?

Am văzut doar acest meci. Craiova merită să fie pe primul loc, pentru că este o echipă foarte bună, dar putem să jucăm împotriva lor. Şi noi suntem o echipă foarte bună şi cred că la finalul sezonului vom fi acolo, să ne batem la titlu cu ei, sunt sigur.


Cum te-a convins Dinamo să vii aici, să semnezi?

Datorită proiectului. Este unul bun, cu mulţi spanioli, este vorba şi despre antrenor, despre filosofia jocului. Este un club mare şi am venit aici ca să încerc să fac tot ce pot mai bine şi să încerc să ajut echipa să fie pe primul loc, aşa cum a fost întotdeauna.


Ce ştiai despre Dinamo, despre fotbalul românesc, înainte să vii aici sau despre antrenor, Cosmin Contra?

Cosmin este foarte cunoscut aici, în România. Acesta a fost unul dintre motivele care m-au făcut să vin aici. Am văzut-o pe Dinamo jucând împotriva celor mai mari cluburi din lume, în trecut, aşa că ştiu că Dinamo este o echipă foarte bună. Vom încerca să ne luptăm la titlu şi să readucem echipa pe primele locuri. 

Multă lume se întreabă cum e să vii de la Guardiola la un alt tip de fotbal? Cum a fost pentru tine acea experienţă la Manchester CIty şi ce a însemnat pentru tine?

Am jucat pentru Manchester City acum 3 ani. Acum nu mai sunt jucătorul lui Manchester City, mă gândesc doar la prezent. Acum îl am pe Cosmin antrenor şi este poate mai celebru decât Pep, aici, în România, de exemplu.  Nu mă gândesc la trecut, m-am bucurat de perioada petrecută la Manchester, dar acum sunt aici şi vreau să mă concentrez pe ce am de făcut aici.


Cât ai de gând să rămâi aici?

În fotbal niciodată nu se ştie. Poate sezonul următor voi fi în Arabia, nu ştiu. Acum sunt concentrat aici, la Dinamo şi vreau să îndeplinesc obiectivele.sursa: telekomsport.ro

Comentarii