Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra, după avalanșa de transferuri de la Dinamo

 




Dinamo a transferat o echipă întreagă, iar câinii speră ca grupul condus de Cosmin Contra să aducă și rezultatele mult așteptate. Antrenorul spune că e prima dată în carieră când are jucătorii pe care îi dorește.



Cosmin Contra este convins că Dinamo va ajunge în play-off, după cele 14 transferuri reușite de echipa condusă de Pablo Cortacero. Antrenorul crede că echipa se poate bate și la titlu. Antrenorul a vorbit și despre restanțele salariale de la club.


Cosmin Contra: „Pentru prima dată în carieră am jucătorii pe care i-am dorit!” Mesaj pentru fani

„Am făcut o analiză după primul meci, cu Chindia. Am făcut așa… ce am avea nevoie pentru a îmbunătăți această echipă și pentru prima dată în carieră mea au venit jucătorii pe posturile unde am dorit și jucătorii pe care i-am dorit. Acum să vină rezultatele.

Abdoulaye ba este un tip mai solid, dar e puțin supraponderal. Nu a făcut nimic timp de trei luni de zile. Dar răspunde foarte bine, mai avem nevoie de timp. Nu este ușor în timpul unui campionat, Dinamo nu a avut o pregătire de vară și trebuie să facem și pregătire fizică, ei trebuie să se cunoască cât mai repede.


De la meciul cu Botoșani deja s-a văzut o schimbare în bine a echipei. A venit și meciul cu UTA, unde am făcut cadou un penalty și am pierdut meciul nemeritat și derby-ul unde am dominat jocul și am plecat fără niciun punct.


Avem cinci puncte, asta e realitatea, suntem pe locul pe care suntem, dar vom recupera, pentru că vom elimina greșelile individuale. Cu FCSB am pierdut din două greșeli individuale.


Obiectivul principal e intrarea în play-off, apoi să ne batem pentru un loc pentru cupele europene. Odată ce ești în play-off, ești condamnat să te bați la titlu.


Aleix Garcia a avut multe oferte, dar l-am convins să aleagă proiectul Dinamo. Ne bucurăm că îl avem, este un jucător diferit, care va aduce plusul de viteză de care avem nevoie.


Orice pauză ne ajută, atât din punct de vedere fizic, principalul obiectiv pe care îl avem cu jucătorii. Am încercat să avem un meci amical, nu am reușit, dar vom avea un joc școală între noi. sigur vor arată bine.


Trebuie să avem și noi o victorie într-un meci important și de acolo vom vedea. Eu sunt antrenorul echipei, nu sunt patronul echipei, toată lumea mă întreabă de bani… am negociat cu spaniolii, am avut discuții despre acest proiect, mi s-a părut un proiect serios, am fost contactat pentru a fi antenorul echipei și am niște clauze în contract în care eu pot să plec dacă proiectul nu este așa serios cum am discutat.


Am venit să antrenz, ca echipa să arate bine. Dacă nu se vor plăti salariile, nu voi fi nici eu plătit. Sunt căpitanul acestei echipe. Eu am încredere că este un proiect serios, că ceea ce spun vor face. Nu cred că cineva va aduce 14 jucători foarte buni și apoi să nu îi plătească”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii