Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rufo Collado, a vorbit despre cum se va inspira noua conducere din "Ştefan cel Mare"

 

Rufo Collado, a vorbit despre cum se va inspira noua conducere din "Ştefan cel Mare"


Noul director sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a vorbit despre cum se va inspira noua conducere din "Ştefan cel Mare" în privinţa centrului de copii şi juniori. De asemenea, oficialul a vorbit şi despre cum şi-ar dori să arate jocul echipei antrenate de Cosmin Contra.Marcos Rubino este noul director al Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo, iar acesta va avea misiunea de a aduce centrul la următorul nivel. Deşi nu există un model prestabilit, Atletico Madrid ar putea fi un exemplu de urmat.


"Nu este un club stabilit, însă vom încerca să fim egoişti şi să pariem că vom face un proiect mare. De exemplu, am urmărit că la Granada, oraşul meu, este unul mic proiect, dar sunt mulţi copii. Villarreal este un club unde se lucrează şi nu are potenţialul de la Real Madrid sau Barcelona. Atletico Madrid este un club, care reuşeşte să aibă rezultate. Poate să fie un model pentru noi", a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport. 


De asemenea, Rufo Collado a vorbit şi despre cum ar putea arăta în viitor jocul echipei antrenate de Cosmin Contra: "Cred că asta se ştie. Un joc posesiv, un joc de posesie, un fotbal creativ, frumos, fiindcă percepem jocul ca ceva estetic. Nu ne place jocul cu mingi prin aer, fotbalul defensiv, vrem să fim protagonişti în meci. Aşa cum am făcut-o în ultimele partide şi vrem un joc cu intenstitate.


De acum, pas cu pas, vom ajunge la nivelul cel mai înalt. Obiectivul de anul acesta este de a ajunge în play-off. Nu putem să ne gândim la mai mult, deoarece sunt mulţi jucători noi şi am început deja sezonul. Ei au venit pe parcurs, iar toate acestea presupun un ritm şi un proces. Pas cu pas ajungem la un nivel mai înalt", a mai spus directorul sportiv al lui Dinamo. sursa: telekomsport.ro


Comentarii