Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rufo Collado a făcut un anunț important

 

Rufo Collado a făcut un anunț important
Managementul spaniol de la Dinamo vrea ca jucătorii străini aduși la club să învețe limba română, totodată și oficialii vor merge la cursuri, pentru a putea comunica.


Bucureștiul închide școlile, spaniolii de la Dinamo "redeschid" cursurile. Managementul iberic vrea să organizeze cursuri pentru jucătorii și oficialii clubului care au sosit în mercato 2020 din țara lui Cervantes și nu cunosc limba română. Încă nu s-a decis dacă vor fi cursuri online sau dacă va veni un profesor care să țină lecții noilor dinamoviști, totul depinzând de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și de numărul tot mai mare de infectări.


Literă de lege

Dar anunțul este oficial, l-a expus Rufo Collado în dialogul pe care l-a avut cu Gazeta Sporturilor. Directorul sportiv a explicat, declarându-se și un fan al țării unde a ajuns: "Jucătorii spanioli vor face cursuri de limba română. Unii deja au început, dar când ne vom muta în noile birouri va exista un plan foarte clar pentru jucători. Nu doar pentru jucători, ci și pentru cei din conducere, care le vor putea vorbi celor de la academie, copiilor, vor explica mai multe teme, de nutriție, chestii de psihologie. Avem multe lucruri de făcut. Și vrem să le facem pas cu pas pe toate. Și bine".


Armada

În acest moment, Dinamo are 6 fotbaliști iberici, doar la prima echipă, plus alți doi la formația secundă. Sub comanda lui Cosmin Contra sunt Mejias, Rene, Isma Lopez, Borja Valle, Camara și Aleix Garcia. Plus alți doi străini care știu spaniolă: venezueleanul Gonzalez și senegalezul Ba. La echipă mai sunt Anton și antrenorul care cunosc și vorbesc această limbă.


În administrația Dinamo sunt Collado, directorul general Alex Couto, singurul care vorbește cursiv și engleză, managerul Academiei, Marcos Rubino, plus alți doi oameni importanți la scouting, German Sorzano și Garrido Santos.


13 străini

are Dinamo în lot: spaniolii Mejias, Rene, Lopez, Borja, Camara și Garcia, venezueleanul Gonzalez, croatul Puljici, senegalezii Ba și Magaye, polonezul Gol, slovacul Nemec și italianul Fabbrini. Plus Ehmann, crescut în Germania, care știe română foarte puțin


Lucrez pentru un club foarte, foarte mare care are nevoie să fie din nou sus, unde merită, unde a fost în trecut. Știu că are 18 titluri, că a luat ultimul trofeu cu Contra, că a luat ultimul campionat acum 13 ani. Știu nume de legendă.

- Rufo Collado, director sportiv Dinamo


"Câinii" au mai fost într-o situație asemănătoare, în urmă cu exact 7 ani, la începutul "erei Negoiță". Directorul sportiv de la acea vreme, Cristi Bobar, a adus o profesoară de limba română, Marcela Ganea, care să le predea străinilor (foto) aduși atunci de Constantin Anghelache, președintele lui Dinamo. Elevii, Elton, Thicot, Hasanovici, Thomas, Zougoula, Pape Ndaw, Boubacar, Diakhate, Fai şi Durimel au făcut atunci câteva cursuri de limba română, dar și de istorie a clubului.sursa: gsp.ro


Comentarii