Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dorin Șerdean: ”Falimentul era în dulap. Să nu uite nimeni acest lucru”

 

Dorin Șerdean: ”Falimentul era în dulap. Să nu uite nimeni acest lucru”


Dorin Șerdean, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, nu a putut oferi un răspuns clar cu privire la situația exactă a clubului.


Chiar și după ultimele rezultate din campionat, Cosmin Contra beneficiază în continuare de încrederea conducerii:


„E foarte bine, mergem înainte. Nu e nicio problemă. Bineînțeles (n.r. - cu Cosmin Contra). Antrenorul acesta a fost la echipa națională, este respectat de toată suflarea dinamovistă”, a spus Șerdean, la Liga Digi Sport.


Dorin Șerdean: ”Să avem înțelegere și răbdare”

Cât despre datoriile clubului, oficialul dinamovist face apel la răbdarea suporterilor dinamoviști: „E foarte simplu. În primul rand, sa vedem de unde plecam. Spaniolii au cumpărat un club cu datorii foarte mari, vorbim de datorii de patru milioane de euro. Clubul acesta avea probleme dinainte, sunt probleme create de... nu vreau să dau nume sau entități.


Noi, toți dinamoviști, ar trebui să ne gândim la acest lucru. Să avem înțelegere și răbdare, nu e așa de ușor cum cred unii. Dinamo a fost de vânzare vreo doi ani de zile, a fost în diverse posibilități, încercări de a se cumpăra.


Datoriile erau foarte mari, situația clubului în sine a fost foarte grea. E normal, mai sunt încă probleme. Sunt litigii pe care clubul le avea, sunt litigii care ar trebui să fie achitate”, a mai explicat Șerdean.


Dorin Șerdean: ”Falimentul era în dulap. Să nu uite nimeni acest lucru”

Șerdean amintește de perioada delicată a clubului din ultimele sezoane și le ia apărarea spaniolilor veniți să investească la Dinamo.


„Din punctul meu de vedere, legat de administrație, e o muncă pe care o facem din zi în zi mai bine. E greu, știam la ce ne înhămăm. Cu fiecare zi care trece sunt mai puține probleme, asta ne bucură. Un club de fotbal, în situația lui Dinamo, are nevoie de timp. Nu ar trebui să vorbim de dezastru, de faliment.


Falimentul era la un pas, dar era înainte să vină investitorii spanioli. Falimentul era în dulap. Să nu uite nimeni acest lucru. Ar fi bine să respectăm. Sunt oameni care au investit bani în acest club și merită mai multă încredere și mai mult respect. Sunt lucruri care îi deranjează pe spanioli și au dreptate.


Nu pot să garantez pentru nimeni, dar un lucru pot să garantez. Dinamo va trăi. Dacă ne uităm la ultimii doi ani, a fost o situație foarte grea. Nu mai suntem în aceeași situație. Dinamo va trăi, de asta sunt sigur”, a mai declarat Dorin Șerdean.


După 0-2 cu Sepsi, Dinamo a ajuns la un bilanț groaznic. A bifat a patra înfrânere la rând. Echipa lui Contra e pe locul 14, cu doar 5 puncte din 8 etape, timp în care a obținut o singură victorie, două remize și 5 înfrângeri.



sursa: digisport.ro

Comentarii