Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rufo Collado: "Am făcut o evaluare!"Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo, a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport în care a vorbit despre researchul pe care l-a făcut înainte de a i se alătura lui Pablo Cortacero, cel care a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă. Oficialul spaniol a încercat să-şi facă o imagine despre ceea ce îl aşteaptă în România.Collado a dezvăluit că s-a interesat despre club, despre fani, dar şi despre chestii care nu ţin de echipă, cum ar fi ce tip de politicieni sau impresari sunt în România. Spaniolul a rostit cuvinte frumoase despre Bucureşti, dar a spus că nu a avut timp să-l descopere pentru a lucrat foarte mult.


"Am venit într-un oraş încântător, foarte frumos, dar nu am avut prea mult timp pentru a mă bucura de acest lucru. Vreau să spun că nu am avut timp deloc. M-am ocupat din plin de îmbunătăţirea echipei şi de jucătorii care trebuiau să plece, fiindcă nu ne mai bazam pe ei în acest sezon.


Am fost primul spaniol care a venit şi am făcut un studiu, o evaluare înainte despre oraşul în care veneam, despre echipa la care veneam. Ce suporteri aveam, cum este mentalitatea. M-am interesat şi de tipul jurnalismului de aici, cum gândesc impresarii, politicienii, toate cât să facem o imagine despre ceea ce ne aşteaptă aici", a spus Rufo Collado, pentru Telekom Sport.


Rufo Collado a fost numit director sportiv al clubului Dinamo pe 14 august şi lucrează deja de aproape două luni la "câini".sursa: telekomsport.ro

Comentarii