Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Am repetat de prea multe ori că îmi doresc să mă întorc, dar nu vreau să deranjez

 
Dragoș Grigore (34 de ani), fundașul central dorit de fani la Dinamo, spune că nimeni din conducerea clubului nu l-a contactat. 


Dragoș Grigore, fost căpitan în Ștefan cel Mare, a rămas unul dintre cei mai apreciați dinamoviști. Fanii din programul DDB l-au cerut la Dinamo în această vară, dar negocierile nu au fost nici măcar demarate, după cum susține Grigore. 


Dragoș Grigore, dorit de fani la Dinamo

„Pe mine nu m-a contactat nimeni de la Dinamo, chiar nu am discutat. Eu eram la Mogoșoaia, de ce s-ar fi dus cineva în Bulgaria? Mai am doi ani de contract cu Ludogoreț, dar normal că aș putea sta de vorbă, cu siguranță. 


Am repetat de prea multe ori că îmi doresc să mă întorc la Dinamo, nu vreau să deranjez, să pară că mă autopropun, nu vrea să mai vorbesc despre asta”, a declarat Dragoș Grigore la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.sursa: gsp.ro

Comentarii