Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rufo Collado iese la atac

 





Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport, despre situația din cadrul clubului și despre presiunea din jurul echipei din „Ștefan cel Mare”.



Oficialul „câinilor” s-a arătat deranjat de articolele apărute în presă despre Dinamo și noii investitori spanioli și este de părere că multe dintre acestea sunt „invidii, presiuni politice, presiuni ale impresarilor, ale media” și chiar „invenții”.


Rufo Collado a „tunat”: „E multă invidie pe munca noastră”

„Sunt multe greutăți în țară. Noi funcționăm lucrând din umbră, doar muncind, nu ne interesează invențiile presei, nici interesele fără fundament din terțe părți care ne vorbesc de rău echipa sau pe noi. (n.r. Credeți că există influențe din exterior?) Da, sunt absolut convins. Ne simțim atacați, dar chiar și de alte echipe și cred că e lipsă de respect. Nu vorbesc despre Anamaria (n.r. Anamaria Prodan) pentru că este o relație cordială între Hermannstadt și Dinamo. Eu cred că ea nu a vrut să zică ce a spus. Bine, dar relația noastră este bună și nu a vorbit de rău de noi, din câte știu.


E mentalitatea românească. Pe noi teatrul și circul ne lasă indiferenți, noi continuăm să muncim. E adevărat că e multă invidie pe munca noastră, pe echipa pe care o construim și noi suntem foarte mândri de echipa noastră și cel mai important pentru noi sunt suporterii noștri, pentru că nu trebuie să uităm că datorită fanilor noștri, echipa mai e în viață.


Nouă ne este foarte greu să înțelegem această mentalitate pe care o aveți aici. Noi venim dintr-o altă mentalitate, foarte diferită, mult mai profesionistă și ne e greu de înțeles cum toată lumea își dă cu părerea liber despre de unde vin banii, de cine suntem și altele. Da, o țară democratică, dar noi, după cum ți-am spus, am venit să muncim. Ne sunt indiferente presiunile unor terțe persoane, pentru că și eu, inclusiv, am fost protagonistul unei invenții cu Cosmin Contra, total false. Mie îmi sunt indiferente invențiile. Și nouă. Noi nu am făcut decât să muncim din spate și vom continua să o facem pentru a îmbunătăți echipa. Sunt invidii, presiuni politice, presiuni ale impresarilor, media, dar nouă ne sunt indiferente. Cel mai important e să creăm o echipă, o structură care să o facă pe Dinamo mult mai mare”, a spus Rufo Collado, în exclusivitate pentru ProSport.


„Pentru noi e șocant să fim întrebați de unde vin banii”

În ceea ce privește discuțiile despre situația financiară de la Dinamo și faptul că jucătorii tot nu și-au primit salariile, Rufo Collado s-a arătat deranjat de faptul că presa din România insistă pe acest subiect.


„Trebuie să le dăm socoteală doar suporterilor noștri. De ceilalți nu ne pasă. Dar nici eu nu întreb dacă tu sau colegul tău sunteți cu banii la zi, de unde vii banii la ProSport. Pentru că nu are fundament. Totul se va vedea, ok? Deci nu are sens. Pentru noi asta e foarte șocant. Că de unde vin banii, sau altele, nu suntem obișnuiți cu prostiile astea.


Realitatea poate fi alta. Eu nu o să dezvălui la nivel intern ce se întâmplă. Ți-am spus că nu facem decât să muncim, iar părerile din media și ale celor interesați… Eu îți pot spune doar din punct de vedere sportiv, pentru că eu sunt director sportiv. Și eu, la nivel sportiv, sunt foarte liniștit pentru că jucătorii mei sunt liniștiți. Apoi fiecare poate inventa ce vrea. De când am venit am văzut multe invenții la nivel economic, la nivel sportiv și de aceea îți răspund așa. Jucătorii mei sunt liniștiți și eu sunt liniștit. Ce își dau cu părerea alții, e problema lor. Vom continua să muncim ca să facem clubul și mai mare”, a mai spus Rufo Collado.



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii