Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero, infuzie importantă de capital la Dinamo

 

Pablo Cortacero, infuzie importantă de capital la DinamoPablo Cortacero a virat aproximativ 800.000 de euro în conturile lui Dinamo, pentru plata unor datorii mai vechi. 


Lucrurile se mișcă la Dinamo și pe plan financiar. În afara banilor virați ieri de Cortacero, aproape 800.000 de euro, după cum susțin sursele GSP.ro,  „câinii” urmează să încaseze încă 200.000 de euro de la LPF, din drepturile TV. 


Dacă din suma trimisă de spanioli nu au beneficiat, de vină fiind datoriile istorice ale clubului, jucătorii speră să își primească o parte din restanțe la următoarea tranșă. 


Dorin Șerdean: „Am achizat către Nistor, Uhrin, Mihalcea”

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația financiară de la dlub. 


„S-au făcut plăți, chiar și azi s-au făcut. Nu s-au plătit cele trei luni restante, dar suntem bine, chiar foarte bine. Am achitat cazul Nistor, cazul Uhrin, cazul Mihalcea, adică sunt chestiuni pe care Dinamo le-a închis. 


Mai sunt datorii care apar, ne bucurăm că nu sunt foarte mari. S-au îndreptat foarte mult lucrurile la Dinamo și nu se poate compara cu ce era în urmă cu câteva luni. Atunci vorbeam de un club care ar fi fost retreogradat, acum vorbim de un lot care participă decent în campionat, avem echipa a doua, suntem pe drumul cel bun, sunt lucruri vizibile, palpabile”, a declarat Dorin Șerdean.sursa: gsp.ro

Comentarii