Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Pablo Cortacero, infuzie importantă de capital la Dinamo

 

Pablo Cortacero, infuzie importantă de capital la Dinamo



Pablo Cortacero a virat aproximativ 800.000 de euro în conturile lui Dinamo, pentru plata unor datorii mai vechi. 


Lucrurile se mișcă la Dinamo și pe plan financiar. În afara banilor virați ieri de Cortacero, aproape 800.000 de euro, după cum susțin sursele GSP.ro,  „câinii” urmează să încaseze încă 200.000 de euro de la LPF, din drepturile TV. 


Dacă din suma trimisă de spanioli nu au beneficiat, de vină fiind datoriile istorice ale clubului, jucătorii speră să își primească o parte din restanțe la următoarea tranșă. 


Dorin Șerdean: „Am achizat către Nistor, Uhrin, Mihalcea”

Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, a vorbit despre situația financiară de la dlub. 


„S-au făcut plăți, chiar și azi s-au făcut. Nu s-au plătit cele trei luni restante, dar suntem bine, chiar foarte bine. Am achitat cazul Nistor, cazul Uhrin, cazul Mihalcea, adică sunt chestiuni pe care Dinamo le-a închis. 


Mai sunt datorii care apar, ne bucurăm că nu sunt foarte mari. S-au îndreptat foarte mult lucrurile la Dinamo și nu se poate compara cu ce era în urmă cu câteva luni. Atunci vorbeam de un club care ar fi fost retreogradat, acum vorbim de un lot care participă decent în campionat, avem echipa a doua, suntem pe drumul cel bun, sunt lucruri vizibile, palpabile”, a declarat Dorin Șerdean.



sursa: gsp.ro

Comentarii