Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Săptămâna asta este o săptămână decisivă pentru toată lumea


Săptămâna asta este o săptămână decisivă pentru toată lumea



Acţionarii spanioli de la Dinamo trebuie să plătească urgent 800.000 de euro. În cazul în care această sumă de bani nu este plătită, Dinamo riscă să aibă mari probleme.



Anunţul a fost făcut de Cornel Ţălnar, directorul tehnic al echipei. 


„De când au venit, aceşti spanioli au băgat în jur de 600 de mii de euro şi urmează să mai bage în curând încă 7-800 de mii de euro ca să aducă la zi toate datoriile faţă de terţi. Eu cred că săptămâna asta este o săptămână decisivă pentru toată lumea, în sensul că dacă, Doamne fereşte!, nu se bagă bani o să fie oarecare probleme. Dar, cred eu, că domnul Pablo (n.r. – Cortacero) va aduce banii respectivi.


Mai există un semn de întrebare la nivelul echipei, ce se va întâmpla în continuare. Pentru că în momentul în care se vor băga aceşti bani şi jucătorii vor toşi liniştiţi şi mulţumiţi, cu o pregătire bună cu strângerea rândurilor, odată cu întărirea relaţiilor dintre ei, eu cred că Dinamo se va pune pe picioare. Dacă domnul Pablo va aduce ceea ce a promis în această săptămână, lucrurile se vor aşeza pe o bază solidă. Dacă nu, Doamne fereşte!, nu ştiu ce se poate întâmpla…” a declarat Ţălnar la emisiunea „Stop pe piept” de la Naţional FM.



sursa foto: gsp.ro

sursa: telekomsport.ro

saptamana-asta-este-o-saptamana-decisiva-pentru-toata-lumea

Comentarii