Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Andone, despre situația de la Dinamo

 


Ioan Andone, despre situația de la DinamoDinamo a impresionat în ultimele luni pe piața transferurilor, dar, după opt etape de Liga 1, este pe loc de baraj, cu o singură victorie și două remize.


Ioan Andone, legendă a clubului din ”Ștefan cel Mare”, unde a jucat și a antrenat, a transmis că lipsa de rezultate a formației lui Cosmin Contra poate fi pusă pe seama lipsei de omogenitate a echipei, dar și pe faptul că fotbaliștii nou aduși sunt în urmă cu pregătirea fizică, pentru că nu au evoluat constant în ultimul timp.


Ioan Andone, despre situația de la Dinamo

”Mă doare situația de acolo. Se întâmplă, ai adus 14 jucători, nu sunt răi, dar trebuie să fie pregătiți. Au avut și un program dificil, au pierdut nemeritat cu FCSB, cu Universitatea Craiova puteau să obțină cel puțin un punct, dar la Sepsi nu aveau voie să piardă.


Nu sunt omogeni, au probleme de organizare. Și problemele astea apărute, că nu au spaniolii bani, nu sunt în regulă. Cred, totuși, că vor remedia, pentru că au jucători buni”, a declarat Ioan Andone, la Look Sport.


Chiar dacă Dinamo a ajuns, după 0-2 cu Sepsi, la patru înfrângeri consecutive, Ioan Andone consideră că antrenorul Cosmin Contra trebuie să primească credit în continuare.


”Ar fi o greșeală să plece Contra. Trebuie să continue cu el acolo, acum i-a cunoscut pe jucători, până la urmă va remedia situația”, a transmis Ioan Andone.


sursa: digisport.ro

sursa foto: Sport Pictures

Comentarii