Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone, despre situația de la Dinamo

 


Ioan Andone, despre situația de la Dinamo



Dinamo a impresionat în ultimele luni pe piața transferurilor, dar, după opt etape de Liga 1, este pe loc de baraj, cu o singură victorie și două remize.


Ioan Andone, legendă a clubului din ”Ștefan cel Mare”, unde a jucat și a antrenat, a transmis că lipsa de rezultate a formației lui Cosmin Contra poate fi pusă pe seama lipsei de omogenitate a echipei, dar și pe faptul că fotbaliștii nou aduși sunt în urmă cu pregătirea fizică, pentru că nu au evoluat constant în ultimul timp.


Ioan Andone, despre situația de la Dinamo

”Mă doare situația de acolo. Se întâmplă, ai adus 14 jucători, nu sunt răi, dar trebuie să fie pregătiți. Au avut și un program dificil, au pierdut nemeritat cu FCSB, cu Universitatea Craiova puteau să obțină cel puțin un punct, dar la Sepsi nu aveau voie să piardă.


Nu sunt omogeni, au probleme de organizare. Și problemele astea apărute, că nu au spaniolii bani, nu sunt în regulă. Cred, totuși, că vor remedia, pentru că au jucători buni”, a declarat Ioan Andone, la Look Sport.


Chiar dacă Dinamo a ajuns, după 0-2 cu Sepsi, la patru înfrângeri consecutive, Ioan Andone consideră că antrenorul Cosmin Contra trebuie să primească credit în continuare.


”Ar fi o greșeală să plece Contra. Trebuie să continue cu el acolo, acum i-a cunoscut pe jucători, până la urmă va remedia situația”, a transmis Ioan Andone.


sursa: digisport.ro

sursa foto: Sport Pictures

Comentarii