Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu am fost fericit din punct de vedere sportiv la Steaua, spre deosebire de ceea ce trăisem la Dinamo

 Diogo Salomao (32 de ani), fost jucător la Dinamo și FCSB, în prezent la Santa Clara, a dialogat cu jurnaliștii portughezi despre experiențele pe care le-a trăit în România.


Mijlocașul ofensiv a evoluat doi ani pentru Dinamo și un sezon la FCSB, dar regretă și acum decizia de a merge la roș-albaștri, unde nu a primit aproape deloc șanse. Portughezul i-a făcut o caracterizare deloc blândă lui Gigi Becali, cel care a dictat îndepărtarea sa de la echipă.


„Nu am fost fericit din punct de vedere sportiv la Steaua, spre deosebire de ceea ce trăisem la Dinamo. Practic, nu am primit şanse din cauza deciziilor tehnice şi am decis să plec în ianuarie. Cea mai bună opţiune mi s-a părut a fi Santa Clara. Şi nu m-am înşelat.


Preşedintele (n.r - Becali) este cel care ia toate deciziile în cadrul clubului. Dacă nu doreşte să se mai bazeze pe un jucător, indiferent de ce se întâmplă la antrenamente, nimic nu contează. Toate deciziile sunt luate de o persoană care nu ştie prea multe despre fotbal, el este doar proprietarul club”, le-a spus Diogo Salomao jurnaliștilor de la Mais Futebol, citați de TV Telekom Sport. sursa: gsp.ro

Comentarii