Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


OFICIAL | Aleix Garcia Serrano la Dinamo București

 


OFICIAL | Aleix Garcia Serrano la Dinamo BucureștiBucurești, 8 octombrie 2020. Mijlocașul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului din Ștefan cel Mare. 

Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano și-a început cariera la Villarreal II și a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona și Mouscron.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica. 

Bine ai venit la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano!

23 de ani a împlinit Aleix Garcia Serrano, fiind născut pe 28 iunie 1997 la Ulldecona (Spania). 

9 partide a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetățenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.

75 este numărul oficial de joc al lui Aleix Garcia Serrano la Dinamo București.


sursa: FCDinamoOfficial

Comentarii