Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Promisiunea lui Contra inainte de meciul cu Sepsi


Promisiunea lui Contra inainte de meciul cu SepsiCu trei înfrângeri consecutive în Casa Liga 1, Cosmin Contra e sub presiune la Dinamo şi se aşteaptă la un nou meci dificil, în deplasarea cu Sepsi. Totuşi, Contra are încredere în jucătorii săi, de la care aşteaptă o reacţie.


Tehnicianul e însă convins că Dinamo va începe să "joace fotbal" în scurt timp şi se bazează pe valoarea lotului avut la dispoziţie.


"E o deplasare foarte grea. Jucăm împotriva unei echipe care în acest început de campionat arată foarte bine, o echipă care în şapte jocuri a pierdut doar un singur meci, în prima etapă, cu Craiova, în rest, trei rezultate de egalitate, după care au venit trei victorii la rând. Au un moral ridicat, au făcut ultimele trei meciuri foarte bune, au câştigat categoric la Iaşi, 4-1. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte la Sepsi pentru implementarea acestui proiect. Cum ajungem noi la acest meci şi cum ajung ei sunt situaţii diferite.


Ei vin după trei victorii, cu un moral foarte ridicat, au înscris opt sau nouă goluri în ultimele trei meciuri, noi am înscris doar două goluri în ultimele trei meciuri şi le-am pierdut pe toate. Starea de spirit nu este aceeaşi. Dar mizez pe orgoliul pe care trebuie să-l aibă jucătorii după aceste trei înfrângeri. Ne aşteaptă o deplasare grea, dar am speranţa că la următorul joc echipa va câştiga, va arăta mai bine. Nu va fi uşor, dar am mari speranţe că munca pe care o depunem aici de câteva săptămâni va da roade. Jocul echipei s-a schimbat în bine, am dominat orice adversar pe care l-am întâlnit în ultimele patru jocuri. Realitatea este că avem trei înfrângeri la rând, cu toate că am jucat foarte bine, cu toate că ne-am creat ocazii de gol, cu toate că nicio echipă care ne-a învins, nu ne-a dominat sau nu a jucat mai bine ca noi, dar realitatea există în rezultate.


sursa: looksport.ro

Comentarii