Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo


Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo


 Venit la Dinamo la începutul acestei luni, Aleix Garcia a debut pentru echipa pregătită de Cosmin Contra şi a evoluat 74 de minute în partida pierdută de "câini", scor 0-1, în faţa liderului din Liga I, Universitatea Craiova.Mijlocaşul central venit de la Manchester City este încrezător că se va acomoda rapid în Liga I şi că va învăţa fără probleme limba română. De altfel, acest aspect a contat în momentul în care Aleix Garcia a luat decizia de a semna cu Dinamo.


"Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar cred că înţeleg foarte multe pentru că sunt catalan şi cred că o să încep să vorbesc puţin mai bine cu timpul. Mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba română. Familia iubitei mele vorbeşte româna.


Iubita mea este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei. Iubita mea e aici cu mine, mă ajută foarte mult, ea înţelege perfect limba şi mă ajută foarte mult" , a declarat Aleix Garcia pentru Telekom Sport.


Aleix Garcia e jucătorul lui Dinamo

Mijlocaşul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional. Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano şi-a început cariera la Villarreal II şi a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona şi Mouscron.


23 de ani a împlinit Aleix Garcia, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona (Spania).

9 partide a jucat Aleix Garcia pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetăţenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1, pe 21 septembrie 2016
Comentarii