Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo


Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo


 Venit la Dinamo la începutul acestei luni, Aleix Garcia a debut pentru echipa pregătită de Cosmin Contra şi a evoluat 74 de minute în partida pierdută de "câini", scor 0-1, în faţa liderului din Liga I, Universitatea Craiova.



Mijlocaşul central venit de la Manchester City este încrezător că se va acomoda rapid în Liga I şi că va învăţa fără probleme limba română. De altfel, acest aspect a contat în momentul în care Aleix Garcia a luat decizia de a semna cu Dinamo.


"Ştiu puţine cuvinte în limba română, dar cred că înţeleg foarte multe pentru că sunt catalan şi cred că o să încep să vorbesc puţin mai bine cu timpul. Mă voi înscrie la cursuri pentru a învăţa limba română. Familia iubitei mele vorbeşte româna.


Iubita mea este moldoveancă, dar familia ei trăieşte aici în România. Toţi vorbesc limba română, aşa că e un avantaj pentru mine când mă duc la ei. Iubita mea e aici cu mine, mă ajută foarte mult, ea înţelege perfect limba şi mă ajută foarte mult" , a declarat Aleix Garcia pentru Telekom Sport.


Aleix Garcia e jucătorul lui Dinamo

Mijlocaşul spaniol Aleix Garcia Serrano a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional. Transferat definitiv de la clubul englez Manchester City la Dinamo Bucureşti, Aleix Garcia Serrano şi-a început cariera la Villarreal II şi a mai jucat pentru Villarreal CF, Manchester City U23, Manchester City, Girona şi Mouscron.


23 de ani a împlinit Aleix Garcia, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona (Spania).

9 partide a jucat Aleix Garcia pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei şi 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetăţenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1, pe 21 septembrie 2016




Comentarii