Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Am auzit că sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori din Spania

 




Constantin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, are încredere totală în Pablo Cortacero (42 de ani) și în spaniolii care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.


Fostul oficial al „câinilor” a analizat mișcările de trupe petrecute la Dinamo în această toamnă, vorbind despre motivul care i-a împins pe Cortacero et comp. să investească în România: „Acești investitori, pe lângă problema lui Dinamo, vor să investească în România. Probabil că au analizat îndelung și au zis «Mergem să investim acolo pentru a ne deschide poarta de a investi și în altă parte». Trecând la partea economică, nu vă imaginați cât loc e la ora actuală pentru cetățenii străini care vor să investească în România!”.


„Am auzit că sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori din Spania”

Totodată, Anghelache a vorbit în termeni laudativi despre reorganizarea pusă la cale în cadrul Academiei Dinamo, intrată pe mâinile spaniolului Marcos Rubino: „Și domnul Negoiță a spus că, din punct de vedere al documentelor, totul a fost în regulă. N-a venit un Zambon care să le știe pe toate. Au venit oameni cu capacitate de analiză. Acești oameni au venit cu o echipă specializată, fiecare om cu problema lui. E vorba de Academia Dinamo”.


„Am înțeles că deja a venit un domn care se va ocupa de organizarea Academiei (n.r. Marcos Rubino). Va face o reselecție a juniorilor și am mai auzit un cancan care poate fi adevărat: că, la nevoie, sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori specializați pe copii și juniori din Spania”, a adăugat Constantin Anghelache, la GSP Live.



sursa: gsp.ro

Comentarii