Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Am auzit că sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori din Spania

 
Constantin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, are încredere totală în Pablo Cortacero (42 de ani) și în spaniolii care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță.


Fostul oficial al „câinilor” a analizat mișcările de trupe petrecute la Dinamo în această toamnă, vorbind despre motivul care i-a împins pe Cortacero et comp. să investească în România: „Acești investitori, pe lângă problema lui Dinamo, vor să investească în România. Probabil că au analizat îndelung și au zis «Mergem să investim acolo pentru a ne deschide poarta de a investi și în altă parte». Trecând la partea economică, nu vă imaginați cât loc e la ora actuală pentru cetățenii străini care vor să investească în România!”.


„Am auzit că sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori din Spania”

Totodată, Anghelache a vorbit în termeni laudativi despre reorganizarea pusă la cale în cadrul Academiei Dinamo, intrată pe mâinile spaniolului Marcos Rubino: „Și domnul Negoiță a spus că, din punct de vedere al documentelor, totul a fost în regulă. N-a venit un Zambon care să le știe pe toate. Au venit oameni cu capacitate de analiză. Acești oameni au venit cu o echipă specializată, fiecare om cu problema lui. E vorba de Academia Dinamo”.


„Am înțeles că deja a venit un domn care se va ocupa de organizarea Academiei (n.r. Marcos Rubino). Va face o reselecție a juniorilor și am mai auzit un cancan care poate fi adevărat: că, la nevoie, sunt dispuși să aducă 4-5 antrenori specializați pe copii și juniori din Spania”, a adăugat Constantin Anghelache, la GSP Live.sursa: gsp.ro

Comentarii