Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Contra are parte de sprijin total din partea fanilor-acționari de la Dinamo

 


Cosmin Contra are parte de sprijin total din partea fanilor-acționari de la Dinamo


Într-un comunicat numit "TIMPUL NU MAI AVEA RĂBDARE”, parafrazând încheierea aleasă de Marin Preda pentru primul volum din „Moromeții”, fanii lui Dinamo își arată sprijinul pentru antrenorul Cosmin Contra. În finalul mesajului postat pe pagina de facebook „Peluza Cătălin-Hîldan”, suporterii-finanțatori spun că fac demersurile necesare ca pe tricoul de joc să apară numele fanilor înscriși în programul DDB. 


Contra este un antrenor care în toată cariera lui n-a avut niciodată 3 înfrângeri la rând. Are un lot valoros, l-a readus pe Fabbrini în formă, iar Dinamo a dominat și-a dominat adversarul în ultimele 5 etape. Vor veni și rezultatele, dar trebuie răbdare.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan


Fanii lui Dinamo își vor numele pe tricouri

Pentru că tot am vorbit de seriozitate, vă informăm că DDB continuă demersurile pentru realizarea tricoului cu numele suporterilor care au salvat clubul. Sunt lucruri care nu țin de noi. Sperăm să găsim sprijin pe toate planurile în realizarea proiectului, pentru că toate părțile (suporteri, club, sponsor tehnic) ar avea numai de câstigat. Ați văzut că și noile echipamente au ajuns târziu la echipă. Cât ține de noi, facem tot posibilul pentru a nu-i dezabăgi pe cei care merită cel mai mult respect.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan


sursa: gsp.ro


Comentarii