Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro

 

Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro


Pablo Cortacero a vorbit despre situația din cadrul clubului Dinamo și a promis că va prezenta o garanție financiară de nu mai puțin de 19 milioane de euro.



Pe lângă această garanție, Pablo Cortacero a promis că în termen de 10-15 zile Dinamo va beneficia de o creștere de capital de 10 milioane de euro.



În ceea ce privește informațiile apărute în presă în ultimele zile, spaniolul neagă și acuză că presa dorește să destabilizeze echipa. Mai exact, acesta spune că jucătorii pot fi afectați de aceste informații pe care el le anunță ca fiind false.


Pablo Cortacero promite creșterea de capital la Dinamo

„Totul e o minciună, nu e nicio problemă. Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro la finalul săptămânii, chiar dacă nu pot călători, o voi trimite și le voi închide gura tuturor. Nu înțeleg de ce trebuie să se inventeze minciuni. Cum să se spună că am dispărut, când eu vorbesc zilnic și țin legătura cu toți de la club?! Eu nu pot călători acum pentru că este totul închis în Spania din cauza pandemiei, dar țin legătura zilnic cu Rufo, cu Cosmin, cu toți cei din conducerea clubului. Este o minciună că se spune că e altcineva în spate.

Sunt foarte supărat că nu dă rezultate echipa pe care o avem, dar se creează o atmosferă foarte dificilă și nu avem nevoie de așa ceva. Toată lumea îmi trimite mesaje pe rețelele sociale, dar le spun tuturor că nu se întâmplă nimic, avem totuși un proiect pe cinci ani, un proiect de a face academia, de a pune toate lucrurile în ordine. Suntem aici doar de o lună totuși.


Eu nu am zis niciodată că am virat 800 de mii de euro, nu știu de unde a scos presa și asta. Ni se aduc prejudicii mari și ni se fac probleme, pentru că toată lumea scrie că cine e Pablo Cortacero, că fondul de investiții s-a retras, dacă doar el singur e investitor, dacă nu e… Nu pot să accept că vor să creeze un dezechilibru la club, nu știu cine are intenții ascunse, ce oameni doresc să ne facă rău, dar nu este adevărat tot ce se discută.


Acum ne ocupăm să ne mutăm și la birourile noi, vom face și o mărire de capital de 10 milioane de euro, dar trebuie convocat un consiliu de administrație pentru asta și rămâne acea scrisoare de garanție bancară a fondului de investiții pe care o vom prezenta, ca să se vadă că avem capacitate economică și că nu sunt probleme.


Într-adevăr, se transmite o senzație foarte rea echipei și pot îngreuna situația lotului, pot chiar să tragă în jos cu toate aceste informații care apar și nu sunt adevărate. Într-adevăr, mai durează puțin pentru că aceste tranzacții bancare nu sunt așa de simple. Nu vin banii totuși din paradisuri fiscale sau din droguri, cum s-a mai discutat.


Eu nu am nimic de ascuns, nu e nicio problemă. Am avut o întâlnire cu avocații, tocmai pentru a mai rezolva din aceste probleme. Vom aproba în următorul Consiliu de Administrație tot bugetul pentru sezonul 2020-2021 și am pregătit cu avocații și acea scrisoare de garanție și totul se va lămuri, dar sunt niște pași care trebuie urmați, nu se pot băga bani fără a urma aceste căi. În 10-15 zile, va trebui să se realizeze această mărire de capital”, a spus Pablo Cortacero



sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii