Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Spaniolii au ganduri mari la Dinamo

 

Spaniolii au ganduri mari la Dinamo


Noua conducere de la Dinamo şi-a pregătit un plan şi are de gând ca echipa să se lupte pentru titlul Ligii 1 din sezonul următor. Directorul sportiv Rufo Collado a vorbit, despre ce se poate întâmpla la Dinamo în următorii ani.Rufo Collado: "Trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo"

Spaniolii vor ca celebrul anunţ al lui Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, să devină realitate. Tocmai pentru a ajunge în grupe, Rufo Collado a anunţat că echipa antrenată de Cosmin Contra se va lupta pentru titlul Ligii 1, începând din sezonul următor: 


"(n.r. - În câţi ani vedem Dinamo în Champions League) Este complicat. Este o competiţie în care pot juca echipele campioane, astfel că în sezonul viitor trebuie să se întâmple două lucruri. O vom lua pas cu pas. În acest an vom încerca să fim în primele şase, pentru început, iar dacă vom reuşi, în sezonul viitor vom îmbunătăţi echipa, pentru a putea să pariem pe obiective mai înalte. De acolo, ne vom putea gândi la toate", a declarat Rufo Collado.


Oficialul lui Dinamo a anunţat că vor exista schimbări majore în club. De asemenea, Rufo Collado a evidenţiat şi aspectele care îl nemulţumesc:


"Cred că trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo. Toate! Sincer, trebuie schimbate toate structurile. De la formarea jucătorilor, şcoala de antrenorii, fiindcă dacă nu se investeşte în formarea jucătorilor... Văd carenţe de comportament. De exemplu, legată de nutriţie. Jucătorul român nu înţelege că alimentaţia este de baza în cariera profesionistă şi toate acestea se văd în joc. La nivel tehnico-tactic am văzut mari carenţe de formare, de tactică", a mai spus directorul sportiv al lui Dinamo. 


sursa: telekomsport.ro

Comentarii