Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Borja Valle și Isma Lopez, au reacționat după înfrângerea cu Sepsi

 

Borja Valle și Isma Lopez, au reacționat după înfrângerea cu Sepsi


Dinamo merge din rău în mai rău după ce a fost preluată de spanioli și a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1, fiind pe locul 14, cu 5 puncte.


Borja Valle și Isma Lopez, au reacționat pe Instagram după înfrângerea cu Sepsi (0-2) și au luat asupra lor vina rezultatelor slabe din Liga 1, apărându-l pe antrenorul Cosmin Contra, care riscă să fie demis.


„Orice ar fi, noi trebuie să schimbăm situația! Nu avem scuze”, a fost mesajul lui Borja Valle, care a fost și căpitan în finalul meciului cu Sepsi.


„Avem multe lucruri de îmbunătățit! Vom lupta indiferent de cât de grea poate părea situația”, a scris și Isma Lopez, fundașul stânga al „câinilor”.sursa: gsp.ro

Comentarii