Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Inca un om in conducerea clubului Dinamo Bucuresti

 

Inca un om in conducerea clubului Dinamo Bucuresti




Ultima oară la ACS Poli Timişoara, Radu Birlică a mai activat la Dinamo Bucureşti în perioada martie 2013-iunie 2014, când a fost director de vânzări în cadrul clubului.


Radu Birlică, ultimul om aterizat la Dinamo

Specializat în marketing şi advertising, precum şi în dezvoltarea relaţiilor cu partenerii de imagine ai cluburilor, Radu Birlică este un nume cunoscut în fotbalul intern.


Şi-a început cariera la Concordia Chiajna, a continuat la Dinamo, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Rapid Bucureşti, iar în ultimii cinci ani a activat la ACS Poli Timişoara, unde a fost director de marketing, vicepreşedinte, preşedinte şi administrator special în cadrul clubului bănăţean.


Agerpres

sursa: digisport.ro

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii