Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Inca un om in conducerea clubului Dinamo Bucuresti

 

Inca un om in conducerea clubului Dinamo Bucuresti
Ultima oară la ACS Poli Timişoara, Radu Birlică a mai activat la Dinamo Bucureşti în perioada martie 2013-iunie 2014, când a fost director de vânzări în cadrul clubului.


Radu Birlică, ultimul om aterizat la Dinamo

Specializat în marketing şi advertising, precum şi în dezvoltarea relaţiilor cu partenerii de imagine ai cluburilor, Radu Birlică este un nume cunoscut în fotbalul intern.


Şi-a început cariera la Concordia Chiajna, a continuat la Dinamo, Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Rapid Bucureşti, iar în ultimii cinci ani a activat la ACS Poli Timişoara, unde a fost director de marketing, vicepreşedinte, preşedinte şi administrator special în cadrul clubului bănăţean.


Agerpres

sursa: digisport.ro

sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii