Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra, înaintea meciului crucial cu Astra

 

Cosmin Contra, înaintea meciului crucial cu Astra



Cosmin Contra vrea să vadă un joc mai bun al elevilor săi în meciul de vineri: "Trebuie să urmeze un nou început, mai ales că în fotbal ai posibilitatea să-ți speli imaginea după câteva zile. Am meritat să pierdem la Sepsi, am avut o evoluție foarte proastă din toate punctele de vedere. Acum avem posibilitatea să aducem cele trei puncte, să aducem liniștea la echipă și să începem și noi să avem un pic de încredere.


Cosmin Contra, înaintea meciului crucial cu Astra: "Clasamentul arată că este un joc pentru evitarea retrogradării"

Dacă ne uităm la clasament, acesta este un meci pentru evitarea retrogradării. Asta este realitatea. Și Astra are un început foarte prost de campionat, dar ei vin după o victorie de moral cu Poli Iași, 4-0. Am încredere că băieții vor avea o evoluție bună și vom câștiga cele trei puncte.


Pentru mine au trecut foarte greu zilele după înfrângerea cu Sepsi, n-am găsit o explicație pentru evoluția foarte slabă. La meciurile cu UTA, FCSB și Universitatea Craiova, echipa a jucat mai bine decât adversarele și nu merita să piardă, dar cu Sepsi am fost o echipă debusolată, care a uitat să joace fotbal.


Ne gândim la schimbări, toată săptămâna ne-am gândit la schimbări. Sperăm să găsim formula ideală. Avem jucători buni, dar încă nu avem o echipă sudată, nu avem automatisme. Din păcate, în fotbal nu există foarte mult timp, avem nevoie de rezultate", a spus Contra, la conferința de presă.


Meciul Dinamo - Astra va avea loc vineri, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1.


Cosmin Contra nu se teme de o eventuală demitere

Întrebat dacă spaniolii mai au răbdare cu el, Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de munca pe care a depus-o până acum la Dinamo: "Nu este o situație ușoară la Dinamo, dar voi lupta până la capăt ca să duc această echipă unde îi este locul. Nu știu, asta trebuie să-l întrebați pe Pablo Cortacero (n.r întrebat dacă există răbdare la Dinamo). Eu știu că sunt într-o meserie în care antrenorul e pasibil să-și facă bagajele la fiecare etapă.


Din punctul meu de vedere, am făcut tot ce a depins de mine pentru ca echipa să joace bine într-un timp foarte scurt. Asta s-a și întâmplat după meciul de la Târgoviște. Trebuie să avem o serie de rezultate pozitive pentru ca și suporterii să creadă în acest proiect", a mai spus Contra.


Eşecul de pe terenul celor de la Sepsi (0-2) a lăsat urme adânci la Dinamo. "Câinii" au ajuns la 4 înfrângeri consecutive şi se află pe locul 14 din 16, după 8 etape. Alb-roşiii au acumulat 5 puncte, la fel ca şi FC Argeş şi cu un punct mai mult decât "lanterna roşie", Astra Giurgiu.


Foto: instagram.com/dinamobucurestiofficial

sursa: digisport.ro

Comentarii