Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce a postat Aleix Garcia pe rețelele de socializare


Ce a postat Aleix Garcia pe rețelele de socializare


Aleix Garcia (23 de ani), cel mai important transfer reușit de Dinamo în perioada de mercato, a transmis un mesaj către admiratorii săi.

Fotbalistul venit de la Manchester City caută să înceapă cu dreptul relația cu suporterii dinamoviști, pentru care a transmis un mesaj special pe Instagram. „Sunt foarte fericit că pot să anunț că am semnat cu Dinamo”, a scris Aleix în limba maternă, spaniola. Și-a continuat mesajul în limba română: „De azi sunt câine roșu! HAI DINAMO!”.


sursa: gsp.ro

Comentarii