Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Montini vrea banii de la Dinamo

 


Montini vrea banii de la Dinamo


După două meciuri în care a irosit oportunități de gol, italianul îndrăgostit de București și de România vrea să spargă gheața tocmai cu fosta lui echipă. 


"Muncim bine și din greu la Astra, suntem pe un drum bun și așteptăm cu încredere meciul de vineri. Sunt focusat pe munca mea, vreau să simt momentul și să nu mă gândesc prea mult la sentimente. Va fi un meci special pentru mine, atât pentru că întâlnesc echipa la care am jucat, cât și faptul că este un club important în România. Dacă voi marca, din respect și apreciere pentru suporterii lui Dinamo, nu mă voi bucura și nu voi celebra reușita. Cu toate că am o mare supărare în interior"


Montini stă la coadă

Fotbalistul are de încasat și acum câteva salarii restante, termenul agreat de el cu conducerea roș-albilor a expirat de mai multă vreme, astfel că Mattia se vede nevoit să ia o decizie extremă. 


„Îmi pare rău, dar mă voi vedea nevoit să mă adresez FIFA! Am așteptat, am așteptat, dar s-a depășit cu mult limita. Am fixat o dată convenabilă, a trecut, a tot trecut, și clubul nu a respectat. O să vedem ce va fi, momentan, mă concentrez doar la fotbal, strict la meci", a mărturisit fotbalistul. 


Cel puțin alți doi ex-dinamoviști, Dan Nistor (20.000 de euro) și Laurențiu Corbu (5.000 de euro) s-au adresat forurilor FRF pentru a-și căpăta banii restanți, neachitați conform protocolului stabilit între părți. 


17 goluri

a marcat Mattia Montini în tricoul lui Dinamo, în 47 de meciuri



sursa: gsp.ro


Comentarii