Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primarul Sectorului 2, gata să sară în ajutorul lui Dinamo

 

Primarul Sectorului 2, gata să sară în ajutorul lui Dinamo


Dinamo ar putea fi ajutată și de Primăria Sectorului 2! Noul primar, Radu Mihaiu, este gata să ajute clubul din „Ștefan cel Mare”, după ce va fi instalat oficial în funcție.

Mihaiu susține că nu mai este microbist, dar le dă vești bune fanilor: „din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist”.


Primarul Sectorului 2, vești excelente pentru suporteri: „Am toată deschiderea din lume! Din punct de vedere administrativ nu pot să fiu decât dinamovist”

„Eu sunt pentru sport. Am toată deschiderea din lume. O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo, dar trebuie să vedem cifrele exacte atunci când ajung în funcție. Trebuie să ne uităm peste cifre. Să vedem câți bani avem și câți bani putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. În contextul coronavirusului, încasările scad foarte, foarte tare și va trebui să vedem cum prioritizăm banii pe care îi avem. Mai sunt puțini pași de parcurs până voi deveni primar cu acte în regulă. Am fost microbist, recunosc că nu mai sunt. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist”, a spus Radu Mihaiu, noul primar al Sectorului 2, pentru ziare.com.

Salariile jucătorilor au fost plătite din banii încasați în urmă cu câteva zile de la Liga Profesionistă de Fotbal, în contul drepturilor de televizare. ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu patru zile, că Dinamo a încasat 230.000 de euro din drepturile TV.


Au fost plătite și salariile celor din conducere. Președintele Dorin Șerdean încasează un salariu lunar de 2.000 de euro la Dinamo, în timp ce directorul sportiv Rufo Collado primește 3.000 pe lună.


Pe data de 15 octombrie s-au „împlinit” trei salarii restante pentru jucătorii vechi de la Dinamo. Acum, odată cu achitarea celor două salarii amintite, dinamoviștii au scăzut la cinci zile întârziere.sursa foto: evz.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii