Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum arată tricoul de deplasare al „câinilor”

Cu ocazia meciului cu Sepsi OSK, Dinamo va purta pentru prima dată noul echipament de deplasare. Realizat de Macron, sponsorul tehnic al „câinilor”, acesta este de culoare verde neon.

După ce etapa trecută, în înfrângerea cu Universitatea Craiova (scor 0-1), Dinamo a purtat pentru prima dată echipamentul de acasă din acest sezon, la următoarea partidă, „câinii” vor evolua în premieră în echipamentul de deplasare, de culoare verde.


Dinamo are echipamente noi

La meciul din etapa trecută, înfrângerea cu CS U Craiova (0-1), Dinamo și-a prezentat echipamentele pentru meciurile de pe teren propriu. Acestea ar fi trebuit să fie folosite pentru prima dată în derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3, însă momentul a fost amânat. 


Echipamentul pe care „câinii” îl vor folosi în meciurile de pe teren propriu din acest sezon este roșu cu alb. În partea din față, pe piept, apare numele sponsorului principal. Dedesubt sunt imprimate triunghiuri în două nuanțe de roșu. Pe spate apar doar numele jucătorului și numele, cu alb, pe un fundal roșu.


sursa: gsp.ro

Comentarii