Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cate bilete virtuale a vandut Dinamo in meciul cu Sporting din EHF European League

 


Cate bilete virtuale a vandut Dinamo in meciul cu Sporting din EHF European League


Dinamo Bucureşti va debuta în grupele EHF European League în 20 octombrie, cu Sporting CP. Clubul a vândut bilete virtuale, adică 2.150 de tichete, la preţul de 5 lei bucata, iar fanii le-au cumpărat pe toate. Banii strânşi astfel vor ajunge la Academia de handbal Dinamo.O iniţiativă în premieră pentru handbal, pornită de fani şi Programul ”Doar Dinamo Bucureşti”, s-a bucurat de mare succes în doar 24 de ore de la lansare. Astfel, fanii au achiziţionat ”bilete virtuale” la meciul cu Sporting CP, din 20 octombrie, iar în 24 de ore s-au vândut toate, adică 2.150 de tichete.


”Suporterii noştri au făcut încă o dată istorie. În mai puţin de 24 de ore au epuizat toate biletele virtuale puse în vânzare. Le mulţumim pentru această nouă dovadă de ataşament şi pentru forţa pe care o transmit echipei noastre de handbal. Este pentru prima dată când o astfel de campanie vizează un meci de handbal. Suporterii nu pot intra în sală, dar băieţii trebuie să simtă că fanii sunt acolo şi că sala e plină.


Suporterii noştri sunt unici!”, a fost mesajul transmis de Dinamo pe Facebook.


Meciul cu Sporting CP va avea loc în 20 octombrie, de la ora 19.45.


Programul complet al meciurilor formaţiei dinamoviste este: cu Sporting CP (acasă, 20 octombrie), cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).


Primele patru clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.


Dinamo Bucureşti a rămas singura reprezentantă a României în EHF European League, a doua competiţie valorică a continentului, după eliminarea formaţiilor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.


EHF nu a acceptat participarea echipei Dinamo în Liga Campionilor, unde aceasta spera să primească wild-card.sursa: telekomsport.ro

Comentarii