Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo mai face un transfer

 

Dinamo mai face un transfer


Învinsă în derby de Universitatea Craiova, Dinamo a primit de la Gabriel Tamaş confirmarea că fundaşul ar putea reveni în iarnă la formatia din Ştefan cel MareDinamo a fost învinsă, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), de CS Universitatea Craiova, în etapa a VII-a a Ligii I.


Alexandru Cicâldău a marcat singurul gol al derby-ului transmis in direct de Telekom Sport 1. La un corner, Puljici l-a ţinut în careu pe Marius Constantin şi Feşnic a dictat penalti. Cicâldău a marcat de la 11 metri, deşi Rene Hinojo a atins balonul.


Dinamo rămâne pe antepenultimul loc, 14, după acest meci, cu cinci puncte.


Lider este CS Universitatea Craiova, cu 21 puncte, urmată de CFR Cluj, cu 15 puncte, şi de FCSB, cu 12 puncte (6 meciuri).


Dinamo transferă după eşecul din derby. Tamaş a anunţat că poate reveni în Ştefan cel Mare

Campania spectaculoasă de transferuri a noului acţionariat de la Dinamo ar putea continua şi aceste luni în care Pablo Cortacero a adus jucători de top în Ştefan cel Mare. Defensiva, unul dintre punctele vulnerabile ale "câinilor" în acest moment ar putea primi în iarnă un super jucător.


Gabriel Tamaş, fost jucător al "câinilor" şi-a anunţat disponibilitatea de a reveni în Ştefan cel Mare din iarnă. Într-un interviu acordat Fanatik, Tamaş a mărturisit: "Nu este încă un subiect închis. Pot ajunge la Dinamo, la iarnă, vara viitoare...Cine ştie? Am avut atunci discuţii cu oamenii din Spania, mi-au spus ce vor să facă, apoi au luat clubul şi au început treaba la Dinamo. Exact ce-mi spuseseră şi mie. Eu ţin permanent legătura cu ei, sunt nişte oameni cumsecade şi corecţi, aşa cum i-am cunoscut eu. Ce mi-au transmis, aia au realizat. Uitaţi-vă ce transferuri au făcut! S-a schimbat deja şi jocul lui Dinamo" a mărturisit unul dintre cei mai talentaţi fundaşi români din ultimul deceniu.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii