Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nu îmi place că nu au cunoştinţe despre alimentaţia corectă

 

Nu îmi place că nu au cunoştinţe despre alimentaţie corectăDirectorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a vorbit despre primele sale impresii despre fotbalul românesc. Spaniolul a recunoscut că nivelul poate creşte, dar a avut şi critici de făcut.Noua conducere de la Dinamo a promis să producă o revoluţie în fotbalul românesc. Spaniolii au adus jucători plătiţi cu mult peste media Ligii 1, au schimbat oameni din conducerea clubului şi vor să îmbunătăţească nivelul prin investiţiile făcute:


"Nivelul fotbalului românesc? Eu cred că este la nivelul trei, la nivel de campionate europene, dar văd că are potenţial pentru a creşte. Eu cred că este o ţară care poate creşte la nivel fotbalistic şi acest progres poate să ajute naţionala României. Dar pentru asta trebuie să se construiască şi să se investească în academii, pentru a creşte jucători şi structura", a declarat Rufo Collado.  


Rufo Collado a şi criticat anumite aspecte din fotbalul românesc: "Nu îmi place mentalitatea, fiindcă este o mentalitate de pierzător. Nu îmi place că jucătorii nu sunt competitivi, nu îmi place că nu au cunoştinţe despre alimentaţie corectă,  despre cum ar trebui să se odihnească. De exemplu, la ce am văzut la antrenamente, fac foarte puţin stretching, care este ceva de bază în fotbal. În fine, sunt multe lucruri, dar fără să criticăm şi cu modestie vom încerca să punem la punct şi să ducem clubul acolo unde merită", a mai spus oficialul lui Dinamo. 


sursa: telekomsport.ro

Comentarii