Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo!

 

Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo!



Noul mijlocaş al lui Dinamo, Aleix Garcia (23 de ani) a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra şi ar putea debuta în Liga 1 în etapa următoare.



Pe finalul campaniei de transferuri, Dinamo a reuşit să-l convingă şi pe Aleix Garcia să semneze. Rufo Collado a fost cel care a avut un rol important în aducerea fostului mijlocaş de la Manchester City. 


Fotbalistul spaniol se pregăteşte de debutul în Liga 1, iar Garcia ar putea juca peste o săptămână împotriva Craiovei: "Aleix este un jucător bun care vine, care va intra treptat, pentru a se acomoda. Are zile de antrenament şi vom vedea dacă îl vom putea folosi la meciul viitor. 


Este un jucător diferit, dar aşa cum este şi Borja Valle... Sunt jucători diferiţi cu altă calitate şi dificil de găsit. Ei trebuie trataţi la fel ca orice alt jucător. Pentru mine, şi Sorescu, şi Fabbrini, Grigore, Puljic, oricare altul este la fel de important. Ei probabil că au o trecere mai mare în media, însă nivelul uman este cel mai important şi s-a integrat bine în vestiar, iar în curând ne vom putea bucura de el (n.r. - Aleix Garcia)", a declarat conducătorul lui Dinamo.  


Pe 18 octombrie, Dinamo va juca acasă în derby-ul cu U Craiova.


Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.


sursa foto: Twitter Manchester City

sursa: telekomsport.ro

Comentarii