Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo!

 

Când ar putea debuta Aleix Garcia la Dinamo!Noul mijlocaş al lui Dinamo, Aleix Garcia (23 de ani) a început antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra şi ar putea debuta în Liga 1 în etapa următoare.Pe finalul campaniei de transferuri, Dinamo a reuşit să-l convingă şi pe Aleix Garcia să semneze. Rufo Collado a fost cel care a avut un rol important în aducerea fostului mijlocaş de la Manchester City. 


Fotbalistul spaniol se pregăteşte de debutul în Liga 1, iar Garcia ar putea juca peste o săptămână împotriva Craiovei: "Aleix este un jucător bun care vine, care va intra treptat, pentru a se acomoda. Are zile de antrenament şi vom vedea dacă îl vom putea folosi la meciul viitor. 


Este un jucător diferit, dar aşa cum este şi Borja Valle... Sunt jucători diferiţi cu altă calitate şi dificil de găsit. Ei trebuie trataţi la fel ca orice alt jucător. Pentru mine, şi Sorescu, şi Fabbrini, Grigore, Puljic, oricare altul este la fel de important. Ei probabil că au o trecere mai mare în media, însă nivelul uman este cel mai important şi s-a integrat bine în vestiar, iar în curând ne vom putea bucura de el (n.r. - Aleix Garcia)", a declarat conducătorul lui Dinamo.  


Pe 18 octombrie, Dinamo va juca acasă în derby-ul cu U Craiova.


Manchester City l-a achiziţionat pe Garcia, în 2015, de la Villarreal pentru suma de 4 milioane de euro. Anul acesta, în iulie, cele două părţi şi-au încheiat colaborarea. Mouscron (Belgia) şi Girona (Spania) sunt echipele la care ”cetăţenii” l-au împrumutat pe Garcia, în toţi aceşti ani.


sursa foto: Twitter Manchester City

sursa: telekomsport.ro

Comentarii