Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu mor cainii cand vor altii - partea a II-a

 


Nu mor cainii cand vor altii - partea a II-a


Vreau sa fie clar pentru toti cei care citesc aceste randuri, nu ma consider vreun mare cunoscator, filozof sau detinatorul absolut al adevarului, in fond suntem oameni, supusi greselilor si din pacate nimic nu este perfect, ba dimpotriva, totul este perfectibil.


As fi preferat un alt titlu pentru acest articol si nu acelasi ca la precedentul, dar din pacate nu am gasit un altul mai potrivit in actualul context. 


Asistam la "devorarea" in spatiul media acestui mare Brand numit Dinamo Bucuresti si cred ca nu putem ramane indiferenti. Eu unul, nu pot sa tac cand vad atata rautate.


Am pierdut mai mult decat meritat cu Sepsi, este foarte adevarat, nu am jucat nimic, in conditiile in care am avut un arbitraj foarte corect si inteleg foarte bine frustrarea si supararea tuturor cainilor de pretutindeni.


 Si eu sufar la fel ca voi. Ceea ce nu inteleg insa sunt atacurile virulente venite din partea noastra, a suporterilor impotriva jucatorilor si antrenorului. Eu am vazut o echipa debusolata, daramata psihic, vizibil afectata de tot ceea ce s-a intamplat in ultimul timp.


Ca ne convine sau nu, asta e, doar ca aici s-a ajuns. Si jucatorii sunt oameni, nu roboti, clar ca-i afecteaza tot ceea ce apare in zilnic in presa, arbitrajele ne-au vaduvit de niste puncte pe care le-am fi meritat. A devenit un obicei ca inainte de fiecare meci, "explodeaza" cate o "bomba" in presa. Daca voi credeti ca este ceva intamplator, ma rog , treaba fiecaruia ce crede, eu spun ca NU. 


Au inceput cu arbitrajele, cu articole in presa, presiune pe jucatori, etc. De altfel in articolul precedent am si avertizat: trebuie sa ramanem uniti si sa sustinem echipa neconditionat, altfel va fi rau pentru Dinamo.   


Echipa si staff-ul au nevoie de liniste, iar noi in loc sa fim alaturi de ei, le dam in cap. Sunt aceeasi jucatori din meciul cu Medias, cu fcsb, cu Botosani. Pai hai sa revedem postarile de atunci. Au uitat intre timp fotbalul? Nu cred, eu spun ca sunt cazuti psihic, demoralizati, afectati. 


Acesti jucatori au calitate, indiferent de ce spun unii sau altii, au demonstrat-o intr-un alt campionat mult mai greu decat Liga1 si au demonstrat-o si in meciurile precedente.  Nu trebuie sa le dam in cap, e o mare greseala, trebuie ACUM sa fim alaturi de ei, ACUM sa-i sustinem si sa-i incurajam. Asta este datoria noastra. Trebuie sa fim UNITI acum mai mult ca niciodata, altfel nu se poate, cel putin eu asta cred.

 Se pare ca am uitat cam repede perioada Negoita, cand ne rugam sa ramanem macar in Liga1 si mai grav ca am uitat versurile CAINILOR DE PRETUTINDENI:

" Fie vreme buna, fie vreme rea,

Caini pana la moarte si dincolo de ea". 


Pai atunci sa stiti, ACUM E VREME REA, ce facem? Le dam in cap jucatorilor si cerem demisia lui Gurita? Voi credeti ca acum e momentul pentru asa ceva? Eu cred ca NU, eu cred ca e momentul sa fim UNITI si aproape de echipa. 


Noi nu-l sustinem pe Collado sau Cortacero, nici pe Borja sau Camara, noi sustinem DINAMO, culorile alb-rosu, traditia si istoria unei echipe, de fapt cel mai mare BRAND SPORTIV DIN ROMANIA. 


Altii vor sa ne distruga si noi ce facem fratilor, dansam dupa muzica lor? Oare nu vedeti ca s-a ajuns aici pentru ca asa s-a facut "orchestratia"? Suntem CAINI sau ce mama naibii suntem, ne lasam dirijati de altii ? Lasati latraii sa latre la pustiu, noi avem o datorie de care nu putem uita, trebuie sa lasam mostenire aceasta istorie, aceste culori , acest Brand generatiilor viitoare de CAINI pentru ca DINAMO SUNTEM NOI. Pai ce facem, la oferim satisfactie unora care doresc raul lui Dinamo? 


Nu fac morala nimanui, nu vreau sa se simta cineva lezat, toti CAINII de pretutindeni sunt fratii mei, (eu cel putin asa va consider) doar ca eu nu cred ca este momentul ca acum sa punem paie pe foc, ci din contra, sa incercam sa calmam spiritele, sa sustinem echipa si sa fim uniti. Impreuna suntem o forta, am demonstrat-o de atatea ori, impreuna putem invinge, de ce sa ne invinga altii pe noi? Noi trebuie sa gasim solutii, sa oferim sprijin echipei, nu sa cautam vinovati. Am fost si vom ramane niste invingatori, chiar de vom lupta singuri impotriva tuturor. Caini de pretutindeni, nu uitati:

NU MOR CAINII CAND VOR ALTII!


Vom mai avea parte probabil de arbitraje dubioase, se vor mai scrie articole menite sa semene discordia intre noi, echipa si conducere, singura noastra sansa este sa fim UNITI, sa folosim ratiunea inaintea pasiunii, important este viitorul lui DINAMO si nu orgoliile marunte ale fiecaruia.


Un sincer BRAVO colegilor din  PCH pentru comunicatul adresat noilor investitori. Nu exista o comunicare eficienta intre conducere si suporteri, iar pentru tot ceea ce am facut si vom face, meritam macar un singur lucru: ADEVARUL! In fond, nu avem nimic de impartit, decat iubirea si atasamentul pentru DINAMO.

Te iubesc DINAMO oriunde ai fi!



Articol scris de: Dorin Marian

sursa foto: gsp.ro


Comentarii