Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Noile transferuri ale lui Dinamo și-au ales numerele de pe tricouri!

 

Noile transferuri ale lui Dinamo și-au ales numerele de pe tricouri!


Dinamoviștii au înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal cele mai noi transferuri: Paul Anton, Andrei Radu, Magaye Gueye, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia Serrano.

Roș-albii au anunțat pe pagina oficială de facebook ce numere vor purta noile achiziții pe echipamentul de joc, dar și faptul că Dan Alexandru Tălmaciu, împrumutat la Poli Iași, a fost înlocuit în lot cu Deniz Giafer.


„Numerele dinamoviștilor! Ultimele transferuri efectuate de Dinamo București în această pauză competițională (Paul Anton, Andrei Radu, Magaye Gueye, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia Serrano) au fost înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).


Iată, mai jos, în paranteză, numerele oficiale de joc pentru sezonul competițional 2020-2021 ale noilor fotbaliști dinamoviști:

Andrei RADU (3)

Paul ANTON (8)

Magaye GUEYE (9)

Abdoulaye BA (35)

Aleix GARCIA SERRANO (75)


Împrumutat la Politehnica Iași până la finalul acestui tur de campionat, tânărul fundaș central Dan Alexandru Tălmaciu a fost înlocuit în lotul comunicat către LPF cu Deniz Giafer, tot cu numărul 13”, se arată pe www.facebook.com/FCDinamoOfficial.
sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii