Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noile transferuri ale lui Dinamo și-au ales numerele de pe tricouri!

 

Noile transferuri ale lui Dinamo și-au ales numerele de pe tricouri!


Dinamoviștii au înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal cele mai noi transferuri: Paul Anton, Andrei Radu, Magaye Gueye, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia Serrano.

Roș-albii au anunțat pe pagina oficială de facebook ce numere vor purta noile achiziții pe echipamentul de joc, dar și faptul că Dan Alexandru Tălmaciu, împrumutat la Poli Iași, a fost înlocuit în lot cu Deniz Giafer.


„Numerele dinamoviștilor! Ultimele transferuri efectuate de Dinamo București în această pauză competițională (Paul Anton, Andrei Radu, Magaye Gueye, Abdoulaye Ba și Aleix Garcia Serrano) au fost înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).


Iată, mai jos, în paranteză, numerele oficiale de joc pentru sezonul competițional 2020-2021 ale noilor fotbaliști dinamoviști:

Andrei RADU (3)

Paul ANTON (8)

Magaye GUEYE (9)

Abdoulaye BA (35)

Aleix GARCIA SERRANO (75)


Împrumutat la Politehnica Iași până la finalul acestui tur de campionat, tânărul fundaș central Dan Alexandru Tălmaciu a fost înlocuit în lotul comunicat către LPF cu Deniz Giafer, tot cu numărul 13”, se arată pe www.facebook.com/FCDinamoOfficial.




sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii