Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sper să fim respectați

 

Sper să fim respectați


Dinamoviștii au pornit o adevărată luptă cu CCA, iar antrenorul Cosmin Contra a vorbit despre situația actuală.


Pentru Dinamo urmează un meci foarte important, derby-ul cu Universitatea Craiova: "Sper să fim respectați și să se fi analizat aceste șase etape. La fiecare meci, Dinamo a avut împotriva ei minim o greșeală mare de arbitraj. Sper ca la jocul de duminică acest lucru să nu se întâmple și să vorbim despre fotbal.


Pentru că ar trebui să vorbim mai mult despre fotbal, despre ce trebuie să facem cu jucătorii noștri, ce trebuie să îi învățăm și să nu vorbim despre alte lucruri", a spus Cosmin Contra, înaintea meciului cu Universitatea Craiova.


Meciul Dinamo - Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1.


Dinamoviștii acuză arbitrajul și ”arată cu degetul” spre Craiova!

Oficialii celor de la Dinamo au trimis o scrisoare către omologii Comisiei Centrale a Arbitrilor, nemulțumiți de modul în care gruparea din Ștefan cel Mare a fost tratată până acum.


”Suntem într-un proces de reconstrucție, vrem să vedem unde ne aflăm, în ce stadiu suntem, de aceea vrem să facem un meci bun, care să se decidă pe teren.


Alex Couto Lago, colegul meu, a făcut o scrisoare către CCA, în care a manifestat o stare pe care o cunoașteți și dumneavoastră, dar și opinia publică. S-a văzut că Dinamo a fost dezavantajată în cele 6 etape de arbitraj”, a spus Șerdean, într-o declarație de presă, oferită înaintea meciului de vineri, dintre Dinamo 2 și Rapid 2, din Liga 3.


sursa: digisport.ro

sursa foto: Sport Pictures

Comentarii