Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un nou secretar general la Dinamo!

 


Adrian Ionescu, fostul ofițer de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal, în perioada în care președinte era Dumitru Dragomir, va fi numit în funcția de secretar general al lui Dinamo.


Odată cu venirea acționariatului spaniol, la Dinamo s-a produs o adevărată „revoluție” în rândul staff-ului administrativ.Adi Ionescu, de la LPF, noul secretar general al lui Dinamo

Adrian Ionescu a fost demis din funcția de ofițer de presă al Ligii Profesioniste de fotbal, după ce a avut un conflict cu Dumitru Dragomir, președintele LPF, de la acel moment. Mai exact, „Mitică” Dragomir ar fi fost nemulțumit de faptul că Adi Ionescu nu a participat, alături de mai mulți angajați, la deszăpezirea sediului LPF.


„Am fost chemat să particip la deszăpezirea care a avut loc aici, la noi, la LPF. La această acțiune au participat angajații, însă eu n-am putut să-i ajut, deoarece am suferit o operație și am o proteză în șold. În aceste condiții nu am cum să fac efort”, povestea, în 2012, chiar Adi Ionescu. N-a fost însă de-ajuns pentru Dumitru Dragomir. „La scurt timp am fost anunțat că mi s-a desființat postul de referent de la departamentul competiții! Am înțeles că a fost ordinul lui Dumitru Dragomir. Că a fost vorba de o răzbunare sau că pur și simplu LPF nu mai are bani și dorește să facă economie, nu mai contează. Acum sunt în preaviz și urmează să-mi caut de muncă în altă parte”, spunea Ionescu.


sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro

Comentarii