Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


S-a stabilit arena pe care se va juca Dinamo - Universitatea Craiova


S-a stabilit arena pe care se va juca Dinamo - Universitatea Craiova


 Capul de afiș al etapei a 7-a din Liga 1, Dinamo - Universitatea Craiova, se va disputa pe Arena Națională, a anunțat azi Liga Profesionistă de Fotbal. 


Partida dintre trupele lui Cosmin Contra, respectiv Cristiano Bergodi, va avea loc duminică, 18 octombrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1 și în format livetext pe digisport.ro. 


Universitatea Craiova e lider în ierarhia Ligii 1, după șase etape, cu 18 puncte, în timp ce formația din Ștefan cel Mare se situează pe poziția a 14-a, cu cinci puncte.


sursa: digisport.ro

Comentarii