Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia Saudită

 


Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia SaudităDinamo l-a transferat pe 8 octombrie pe Abdoulaye Ba (29 de ani), trecut pe la FC Porto și Fenerbahce, un fundaș de 1,97 m, cu meciuri în Liga Campionilor, dar ieri a sosit o ofertă pentru jucătorul senegalez. 


Potrivit informațiilor Digi Sport, pe adresa clubului din Ștefan cel Mare a sosit o ofertă de la o echipă din Arabia Saudită pentru a-l lua pe stoper cu o sumă consistentă de bani. Deși propunerea e foarte avantajoasă pentru club, spaniolii care conduc trupa roș-albă ar fi refuzat oferta.


Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia Saudită

"E o sumă în jur de 3 milioane euro, dar Dinamo a refuzat oferta pentru că vrea să formeze o formație puternică, să se bată la campionat. Cosmin vrea să dispună de un lot competitiv și partea financiară, în pofida speculațiilor, nu va fi o problemă. 


Are mare încredere în Abdoulaye Ba, știe ce poate și nu vrea să-l piardă", a declarat, pentru Digi Sport, un personaj din anturajul conducerii echipei Dinamo. 


Ba a venit la Dinamo liber de contract și n-a apucat să joace vreun meci.


În vârstă de 29 de ani, senegalezul Abdoulaye Ba a început fotbalul la nivel de seniori la FC Porto, alături de care a câștigat și campionatul în Portugalia, în sezonul 2012-2013. Portughezii l-au mai împrumutat la Covilha, Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor și 1860 Munchen, iar în 2017 a fost cedat definitiv în Spania, la Rayo, unde a evoluat și pentru Deportivo La Coruna.


În 2013, când Porto lua campionatul, Ba, fundaș de 1,97 m, era cotat la trei milioane de euro. Atunci, Ba a prins 21 de meciuri pentru Porto, dintre care trei în Liga Campionilor.


sursa: digisport.ro


Comentarii