Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia Saudită

 


Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia Saudită



Dinamo l-a transferat pe 8 octombrie pe Abdoulaye Ba (29 de ani), trecut pe la FC Porto și Fenerbahce, un fundaș de 1,97 m, cu meciuri în Liga Campionilor, dar ieri a sosit o ofertă pentru jucătorul senegalez. 


Potrivit informațiilor Digi Sport, pe adresa clubului din Ștefan cel Mare a sosit o ofertă de la o echipă din Arabia Saudită pentru a-l lua pe stoper cu o sumă consistentă de bani. Deși propunerea e foarte avantajoasă pentru club, spaniolii care conduc trupa roș-albă ar fi refuzat oferta.


Abdoulaye Ba, dorit de o echipă din Arabia Saudită

"E o sumă în jur de 3 milioane euro, dar Dinamo a refuzat oferta pentru că vrea să formeze o formație puternică, să se bată la campionat. Cosmin vrea să dispună de un lot competitiv și partea financiară, în pofida speculațiilor, nu va fi o problemă. 


Are mare încredere în Abdoulaye Ba, știe ce poate și nu vrea să-l piardă", a declarat, pentru Digi Sport, un personaj din anturajul conducerii echipei Dinamo. 


Ba a venit la Dinamo liber de contract și n-a apucat să joace vreun meci.


În vârstă de 29 de ani, senegalezul Abdoulaye Ba a început fotbalul la nivel de seniori la FC Porto, alături de care a câștigat și campionatul în Portugalia, în sezonul 2012-2013. Portughezii l-au mai împrumutat la Covilha, Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor și 1860 Munchen, iar în 2017 a fost cedat definitiv în Spania, la Rayo, unde a evoluat și pentru Deportivo La Coruna.


În 2013, când Porto lua campionatul, Ba, fundaș de 1,97 m, era cotat la trei milioane de euro. Atunci, Ba a prins 21 de meciuri pentru Porto, dintre care trei în Liga Campionilor.


sursa: digisport.ro


Comentarii