Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fraier de serviciu

 

Fraier de serviciu



Eu și  nu altcineva ! 

Pot, poţi,  putem spune orice despre Dinamo pentru că, nu-i așa, ţinem cu această echipă... imediat după familie.. Nu cred că cineva pune Dinamo pe primul loc, e absurd, e ilogic și anormal, decât dacă Dinamo e singurul lucru care te leagă de viață.


 Am spus din prima, cu dovezi, că arbitrajul nu e problema echipei Dinamo, nu cea mare. Am spus, negru pe alb, că  dacă după ultimele meciuri, nu ne dezavantajau arbitrii nu aveam decât 3 puncte în plus în clasament.  PUNCTE! Am spus cum joacă echipele lui  Leo Grozavu, joacă fotbal scurt, pe spații mici și luptă, luptă pentru minge și pentru cele 3 puncte, posibil si unul, posibil nici unul, dar luptă. Iar Sepsi ne-a bătut, și nu e vina lui Haţegan.


 Aaa..De ce nu a fost el la centru măcar cu FCSB?! Pentru că suntem la ş.a.  Am pomenit despre faptul că ultimii 30 de metri îți câștigă meciurile..și știți de ce? Pentru că la finalul lor e linia porții,  iar dacă nu ești capabil să ajungi acolo, ori nu ai valoare, ori nu ai antrenor, omogenitatea e o scuză puerilă, mai ales cand pierzi 4 meciuri consecutiv. Și să facem un joc logic ! 


Am jucat cu trei dintre echipele cotate ca fiind de play-off..Nu am luat nici un punct  ! Ce șanse ai să le bați pe celelalte trei echipe, unele care știu ce vor și lucrează profesionist  ??? Eu sunt dinamovist, unul care suferă.  Dacă Dinamo ar dispărea ca echipă,  ferească Dumnezeu, acea figură istorică a acestei legende va fi iubită de adevărații ei suporteri și  nu de pupătorii de speranță ecologică..! 


Una peste toate,  PCH e singurul lucru concret, mai concret decât actuala echipă, singurul antibiotic pentru "virusul Negoiţă" și pentru mirajul don quijotic spaniol. Să dea Domnul ca acest proiect să fie un succes, nu mai mult, ci să fim respectați acolo în iarbă, să se teamă adversarii de noi, atât fraților ! Pentru asta, un alt general se impune.  E simplu, foarte simplu ! 


Unde suntem noi, acolo e Dinamo, fără suporteri, în cazul nostru  fără PCH, Dinamo nu există, fotbalul nu există, nu contează nici tricolorii.  Pandemic vorbind, acum suntem reduși la zero. Practic însă noi transcedem, vindem bilete  online la meciuri onsite, atragem atenția pentru că revoluţionăm. Fără dubiu, actuala echipă, pe lângă neexlplicabila neputință este și victima unui sistem circumvoluţionar corupt.  Nu ești stea,- nu ai sateliţi, nu ești naș, nu ai cumetri, iar fin poți fi  și fără cristelniţă,  it's  simple ! Nu mai merge cu Simple the best ! Tare frumos ar fi să fim cei care am fost : Dinamo București ! 


Urmează să jucăm cu Astra, eu vreau 3 puncte, dar,  văzând și ei cum arătăm, va fi mai greu decât cu FCSB..apropo ! Mingea e mai rotundă cu Steaua  de se poate juca atât de bine, atât de avântat cu ei si cu restul nu ?!  Sau băieții au nevoie de supramotivaţii, eventual, de un campionat  Dinamo-Steaua. Întreb și eu de pe scara trenului,-că am înnebunit și plec.. Nu vom muri decât dinamovişti! 

DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

Comentarii