Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pablo Cortacero mai face un transfer

 


Pablo Cortacero mai face un transfer


Fost jucător la Dinamo şi propus în urmă cu câteva luni în Ştefan cel Mare, Jose Romera este inclus pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract.Dinamo poate redeschide pista Jose Romera, fotbalist care a mai jucat în Ştefan cel Mare şi care actualmente este liber de contract. Cosmin Contra îl are la dispoziţie pe Alejandro Gonzalez ca fundaş lateral dreapta, şi l-a folosit acolo inclusiv pe Deian Sorescu, care este de fapt o improvizaţie, el evoluând de regulă ca mijlocaş dreapta sau chiar aripă. Dinamo îşi poate dubla această poziţie cu încă un fotbalist spaniol, unul care cunoaşte campionatul intern şi care a confirmat la prima sa aventură în România.


Transfer la Dinamo? Jose Romera inclus între cei mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract din Spania

In urmă cu câteva zile, fundaşul spaniol a fost inclus de cotidianul AS pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători care au rămas liberi de contract alături de Jose Alberto Canas, Ivan Lopez, Itturaspe, Benat Etxebarria, Jonathan Soriano sau Jurado.


La Voz de Almeria scria de altfel, săptămâna trecută, că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipă. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.


Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol. Este cotat încă la 475 de mii de euro şi ar mai fi dorit de alte două formaţii din Segunda Division, conform sursei citate mai sus.sursa: telekomsport.ro

Comentarii