Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pablo Cortacero mai face un transfer

 


Pablo Cortacero mai face un transfer


Fost jucător la Dinamo şi propus în urmă cu câteva luni în Ştefan cel Mare, Jose Romera este inclus pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract.



Dinamo poate redeschide pista Jose Romera, fotbalist care a mai jucat în Ştefan cel Mare şi care actualmente este liber de contract. Cosmin Contra îl are la dispoziţie pe Alejandro Gonzalez ca fundaş lateral dreapta, şi l-a folosit acolo inclusiv pe Deian Sorescu, care este de fapt o improvizaţie, el evoluând de regulă ca mijlocaş dreapta sau chiar aripă. Dinamo îşi poate dubla această poziţie cu încă un fotbalist spaniol, unul care cunoaşte campionatul intern şi care a confirmat la prima sa aventură în România.


Transfer la Dinamo? Jose Romera inclus între cei mai interesanţi 30 de jucători liberi de contract din Spania

In urmă cu câteva zile, fundaşul spaniol a fost inclus de cotidianul AS pe lista celor mai interesanţi 30 de jucători care au rămas liberi de contract alături de Jose Alberto Canas, Ivan Lopez, Itturaspe, Benat Etxebarria, Jonathan Soriano sau Jurado.


La Voz de Almeria scria de altfel, săptămâna trecută, că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipă. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.


Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol. Este cotat încă la 475 de mii de euro şi ar mai fi dorit de alte două formaţii din Segunda Division, conform sursei citate mai sus.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii