Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


De ce a lipsit DDB de pe tricouri

 


De ce a lipsit DDB de pe tricouri
Dinamo a evoluat pentru prima oară în acest sezon în noul echipament pentru 2020/2021, dar un detaliu a atras atenția suporterilor dinamoviștilor care au sesizat că pe tricouri nu este inscripționat numele programului DDB (,,Doar Dinamo București”).


Deși unii au interpretat că ar fi o lovitură dată de conducere celor care au creat programul Doar Dinamo București, suporterii dinamoviști au ținut să infirme această teorie.


Conform președintelui Consiliului de Administrație, se pare că noile echipamente au ajuns vineri, târziu în noapte și nu a mai fost timp de ajuns pentru a fi inscripționate cu programul DDB.


De pe tricourile dinamoviștilor au lipsit mai mulți sponsori, dar și noul partener de imagine al clubului

Dorin Serdean a infirmat zvonurile și a explicat că de pe tricourile dinamoviștilor au lipsit mai mulți sponsori, printre care Hills, dar și noul partener de imagine al clubului, grupul Phoenicia, însă aceste probleme vor fi remediate la următorul meci.


Partenerul tehnic al clubului Dinamo a descris noul echipament oficial: ,,Noul tricou de joc reflecta culorile traditionale ale clubului, alb si rosu, partea din fata fiind alba cu o banda verticala centrala in rosu care contine un model geometric, ton pe ton”, se arată într-un comunicat de presă al partenerului tehnic al clubului Dinamo București.

Pe lângă aceste modificări care vor apărea începând cu meciul viitor, pe tricourile ,,câinilor roșii” sunt imprimate mai multe sloganuri: ,,FCD in ADN”, 1948, anul înființării clubului, dar mai ales sloganul echipei și anume îndemnul Unicului Căpitan, cum îl numesc suporterii pe Cătălin Hâldan.


Ce va mai fi inscripționat pe tricourile jucătorilor lui Dinamo

Tricoul de joc 2020-2021, precum și noua linie Macron pentru suporteri vor fi disponibile în următoarele zile doar în magazinul oficial al clubului. Aceste precizări au fost făcute într-o postare pe contul oficial de Facebook a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.


sursa foto: gsp.ro

sursa: fanatik.ro


Comentarii