Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primarul Sectorului 2, promisiuni pentru fanii lui DinamoPrimarul Sectorului 2, promisiuni pentru fanii lui Dinamo Radu Mihaiu, noul primar al sectorului 2, a vorbit despre situația clubului Dinamo și le promite fanilor și acționarilor spanioli că ar vrea să se implice financiar.


Radu Mihaiu nu a precizat cum vrea să ajute clubul din „Ștefan cel Mare”, dar promite că va studia situația financiară a Primăriei și că va lua o decizie după aceea.


„O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Trebuie să vedem cifrele exacte când ajung în funcție. Deschiderea pentru Dinamo există, ca și pentru celelalte sporturi. Repet, deschidere există pentru Dinamo.


Dar trebuie să ne uitam peste cifre, să vedem câți bani avem și câți putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Am fost microbist. Acum recunosc că nu mai sunt.. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist", a declarat primarul Sectorului 2 pentru ziare.com.


Se implică în construcția stadionului Dinamo?

Primăria Sectorului 2 s-ar putea implica în construcția noului stadion Dinamo, pe care șefii spanioli și Marcel Vela, ministrul de Interne, ar vrea să-l facă în complexul din „Ștefan cel Mare”.


Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.sursa: gsp.ro

Comentarii