Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primarul Sectorului 2, promisiuni pentru fanii lui Dinamo



Primarul Sectorului 2, promisiuni pentru fanii lui Dinamo



 Radu Mihaiu, noul primar al sectorului 2, a vorbit despre situația clubului Dinamo și le promite fanilor și acționarilor spanioli că ar vrea să se implice financiar.


Radu Mihaiu nu a precizat cum vrea să ajute clubul din „Ștefan cel Mare”, dar promite că va studia situația financiară a Primăriei și că va lua o decizie după aceea.


„O să vedem ce e de făcut pentru Dinamo. Trebuie să vedem cifrele exacte când ajung în funcție. Deschiderea pentru Dinamo există, ca și pentru celelalte sporturi. Repet, deschidere există pentru Dinamo.


Dar trebuie să ne uitam peste cifre, să vedem câți bani avem și câți putem aloca pentru Dinamo. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Eu sunt pentru sprijinirea sportului. Am fost microbist. Acum recunosc că nu mai sunt.. Din punct de vedere administrativ nu pot sa fiu decât dinamovist", a declarat primarul Sectorului 2 pentru ziare.com.


Se implică în construcția stadionului Dinamo?

Primăria Sectorului 2 s-ar putea implica în construcția noului stadion Dinamo, pe care șefii spanioli și Marcel Vela, ministrul de Interne, ar vrea să-l facă în complexul din „Ștefan cel Mare”.


Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.



sursa: gsp.ro

Comentarii