Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste bună pentru Dinamo!

 


Veste bună pentru Dinamo!


Veştile bune pentru dinamovişti vin de unde se aşteaptau mai puţin: de la Guvern. Acesta a schimbat termenul limită pentru plata datoriileor, de la 25 octombrie, la 25 decembrie, cu opţiunea de a face plata reeşalonat, pe 12 luni.Decizia Guvernului pică cum nu se poate mai bine pentru Dinamo şi pentru toate cluburile sportive din România, cu datorii la stat. "Câinii" ar fi fost obligaţi ca până duminică, 25 octombrie, să vireze către instituţiile statului aproximati 500.000 de euro, datorii.  Cu toate acestea, spaniolii că ar fi avut bani să achite datoria şi să rezolve problemele clubului, cu toate că s-au lăudat că vor face o mare mărire de capital. Organele statului ar fi putut pune sechestru pe ce a mai rămas în baza Săftica, pentru recuperarea prejudiciului.


"În contextul economic actual, Guvernul doreşte să vină din nou în sprijinul mediului de afaceri pentru a nu pune o presiune suplimentară asupra acestora, mai ales în contextul în care unii dintre aceştia au avut activităţi restricţionate sau suspendate în această perioada, că urmare a unor decizii administrative şi ar fi incorect şi contraproductiv din punct de vedere economic că la 25 octombrie aceştia să fie obligaţi să îşi plătească datoriile acumulate în această perioada către stat.


Prin urmare, prin ordonanţă de urgenţă adoptată în şedinţa de guvern se instituie cadrul pentru eşalonarea acestor datorii pe o perioada de 12 luni, printr-un mecanism care presupune, pe de o parte, posibilitatea contribuabilului că până la dată de 25 decembrie, deci între 25 octombrie şi 25 decembrie, să poată să îşi depună declaraţiile fiscale cu privire la datoriile pe care le are de plătit către stat, urmând că după aceea organul fiscal să-i propună acestuia un grafic de eşalonare a acestor datorii pe o perioada de 12 luni", se arată în Hotărârea de Guvern luată în 22 octombrie.


În plus, conform Ziare.com, spaniolii au găsit înţelegere şi la fostul patron, Ionuţ Negoiţa, căruia trebuiau să-i vireze o tranşă de 150.000 de euro, în această lună. În clubul din "Ştefan cel Mare", ultimii bani intraţi sunt cei 230.000 de euro, din drepturile TV, redistribuiţi către alte datorii, spre LPF, dar şi către foştii antrenori şi jucători.


Întreaga suflare dinamovistă aşteaptă majorarea de capital promisă de finanşatorul Pablo Cortacero, în mai multe rânduri, din momentul preluării clubului.sursa: telekomsport.ro

Comentarii