Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste bună pentru Dinamo!

 


Veste bună pentru Dinamo!


Veştile bune pentru dinamovişti vin de unde se aşteaptau mai puţin: de la Guvern. Acesta a schimbat termenul limită pentru plata datoriileor, de la 25 octombrie, la 25 decembrie, cu opţiunea de a face plata reeşalonat, pe 12 luni.



Decizia Guvernului pică cum nu se poate mai bine pentru Dinamo şi pentru toate cluburile sportive din România, cu datorii la stat. "Câinii" ar fi fost obligaţi ca până duminică, 25 octombrie, să vireze către instituţiile statului aproximati 500.000 de euro, datorii.  Cu toate acestea, spaniolii că ar fi avut bani să achite datoria şi să rezolve problemele clubului, cu toate că s-au lăudat că vor face o mare mărire de capital. Organele statului ar fi putut pune sechestru pe ce a mai rămas în baza Săftica, pentru recuperarea prejudiciului.


"În contextul economic actual, Guvernul doreşte să vină din nou în sprijinul mediului de afaceri pentru a nu pune o presiune suplimentară asupra acestora, mai ales în contextul în care unii dintre aceştia au avut activităţi restricţionate sau suspendate în această perioada, că urmare a unor decizii administrative şi ar fi incorect şi contraproductiv din punct de vedere economic că la 25 octombrie aceştia să fie obligaţi să îşi plătească datoriile acumulate în această perioada către stat.


Prin urmare, prin ordonanţă de urgenţă adoptată în şedinţa de guvern se instituie cadrul pentru eşalonarea acestor datorii pe o perioada de 12 luni, printr-un mecanism care presupune, pe de o parte, posibilitatea contribuabilului că până la dată de 25 decembrie, deci între 25 octombrie şi 25 decembrie, să poată să îşi depună declaraţiile fiscale cu privire la datoriile pe care le are de plătit către stat, urmând că după aceea organul fiscal să-i propună acestuia un grafic de eşalonare a acestor datorii pe o perioada de 12 luni", se arată în Hotărârea de Guvern luată în 22 octombrie.


În plus, conform Ziare.com, spaniolii au găsit înţelegere şi la fostul patron, Ionuţ Negoiţa, căruia trebuiau să-i vireze o tranşă de 150.000 de euro, în această lună. În clubul din "Ştefan cel Mare", ultimii bani intraţi sunt cei 230.000 de euro, din drepturile TV, redistribuiţi către alte datorii, spre LPF, dar şi către foştii antrenori şi jucători.


Întreaga suflare dinamovistă aşteaptă majorarea de capital promisă de finanşatorul Pablo Cortacero, în mai multe rânduri, din momentul preluării clubului.



sursa: telekomsport.ro

Comentarii