Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Rufo Collado a tunat la adresa arbitrajului: ”Arbitrajul din România e îndoielnic!”

 


Rufo Collado a tunat la adresa arbitrajului: ”Arbitrajul din România e îndoielnic!”
Dinamo a pierdut din nou, de această dată în fața liderului Universitatea Craiova. Oltenii s-au impus la București, scor 1-0, după un penalty controversat acordat de centralul Feșnic și transformat de Cicâldău.

În urma înfrângerii, ”câinii” rămân cu numai cinci puncte acumulate în primele șapte runde, în timp ce formația din Bănie are victorii pe linii în acest debut de stagiune. După meci, Rufo Collado a vorbit despre ”injustiția” arbitrilor față de Dinamo și le-a cerut jurnaliștilor să analizeze greșelile împotriva ”câinilor”.


Rufo Collado: ”Arbitrajul din România e îndoielnic!”

”Îi felicităm pe adversari pentru victorie. Trebuie să continuăm și să ne trezim după această înfrângere. Să schimbăm lucruri. Dacă merită Craiova felicitată? Trebuie să judecați voi, ca jurnaliști. Etica sportivă este să-ți feliciți oponenții. Cum am zis, sunt mândru de jucători și de antrenor, dar trebuie să ne îmbunătățim jocul, e clar.


Sunt însă lucruri pe care trebuie să le spunem. Suntem tratați rău. Arbitrajul din liga română e îndoielnic. Sunt prea multe penalty-uri dubioase. Am avut azi un penalty clar, când ei au făcut henț în careu, dar nu s-a acordat.


Nu vreau să caut scuze. Am pierdut, dar ne vom trezi. Suntem liniștiți, proiectul va merge, nu e doar pentru o săptămână sau două, ori o lună. Dar suntem dezavantajați, trebuie să zicem asta. Se pare că deranjăm. Pare că sunt trei echipe care trebuie să câștige în această ligă. Am fost dezavantajați la această partidă.


Suntem supărați. Vreau dreptate! Nu, nu vreau să primim cadouri, să ne dea penalty-uri sau cartonașe roșii adversarilor. Vreau doar corectitudine, vreau să ne respecte. Nu e normal ce se întâmplă. 


Spaniolii de la Dinamo iau măsuri, după arbitrajele cu probleme: ”Vom trece la acțiune. Vin dintr-un campionat mult mai profesionist!”

Dacă dorim ca Liga 1 să se îmbunătățească, să-și crească nivelul, trebuie să avem arbitraje mai bune. Toți, chiar și voi, ziariștii, trebuie să ne facem o autocritică. N-o spun doar eu, ci toți colaboratorii mei.


Suntem tratați rău, din punct de vedere sportiv. Trebuie să analizați ce se întâmplă, să faceți un pas în față. Nu zic că arbitrii sunt vinovați pentru situația noastră, dar dacă analizăm etapă cu etapă, toate suferințele, așa am ajuns aici.


De acum, vom trece la acțiune. Dar nu ne place ce ni se întâmplă. Jucătorii, antrenorii și fanii nu merită asta. Cosmin lucrează toată săptămâna, apoi ți se întâmpla asta. N-are sens. Arbitrul de azi e şi el om, poate greşi.


Repet, îi felicit pe adversari, deoarece cred în valorile sportului. Dar nu-mi place ce se întâmplă în acest campionat. Vin dintr-un campionat mult mai profesionist. Trebuie să se schimbe multe lucruri”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo.sursa: digisport.ro

Comentarii